Hoppa till innehåll
Kiwa Technical Consulting AB logotyp

Riskingenjör inriktning SIL till Kiwa Technical Consulting i Göteborg eller Karlstad

Sista ansökningsdag
05 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av riskanalyser och säkerhetssystem? Trivs du med en varierad vardag i vilken du får arbeta tätt med Kiwas kunder? Då kanske du är Kiwas nästa riskingenjör! Du erbjuds en spännande roll där du får möjlighet att arbeta på ett utav världens viktigaste företag när det gäller skyddandet av människors hälsa och säkerhet. Låter det intressant? Läs då vidare i annonsen.

Om tjänsten

I rollen som Riskingenjör kommer du att tillhöra Kiwa’s konsultverksamhet, vars huvudsakliga uppdrag är att stötta kunderna med kvalificerad problemlösning, analys och rådgivning som bidrar till att upprätthålla en säker drift och hög teknisk hållbarhet. Inom enheten arbetar idag cirka 50 medarbetare.

Rollen innebär att du leder riskanalyser, definierar säkerhetskrav, verifierar säkerhetssystemen och mycket mer. Arbetet leder ofta till högt förtroende och starka kundrelationer som ofta genererar nya möjligheter över tid. Vissa moment, ex.vis riskworkshops genomförs på plats hos kunderna runt om i Sverige medan andra delar genomförs på kontoret.

På Kiwa Technical Consulting blir du del av en företagskultur som kännetecknas av ett gemensamt engagemang. Förutom en familjär stämning värnar man om varje medarbetares välmående och trivsel på arbetsplatsen vilket bland annat avspeglar sig i attraktiva personalförmåner. Här får du möjlighet att arbeta inom många olika teknikområden och problemställningar. Du får utmana dig själv då rollen innebär stort ansvar vilket också ger möjligheter till personlig utveckling.

I rollen ingår ansvar för att:
  • Förbereda riskanalyser inriktade på SIL
  • Leda workshops hos kund
  • Dokumentera arbetet i tekniska rapporter
  • Bygga kontaktnät
  • Sätta sig in i kundens verksamhet
  • Aktivt hålla sig à jour gällande lagar och standarder
Rollen rapporterar till teamledare och Business Unit Manager och tjänsten utgår från Kiwa kontor i Göteborg alternativt Karlstad och innefattar resor med övernattning på nationell nivå.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt mångårig erfarenhet av riskanalyser och SIL. Du har några års erfarenhet av att ha arbetat med processrelaterade frågor, med en god förståelse för flödesscheman och vana av att dokumentera arbete i rapporter. Vidare är det viktigt att du vill arbeta med att bygga ett nätverk och tycker om att arbeta mot kunder, då detta är en central del av arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av processäkerhet mot pannanläggningar.

B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter dig som trivs med att arbeta mot kunder och skapa affärsmöjligheter. Rollen ställer också krav på en social förmåga för att möta olika människor och trivas i sociala sammanhang.
Vidare söker vi dig som är självgående, som trivs med att arbeta med att själv driva dina arbetsuppgifter framåt och som har en vilja att utvecklas.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Kiwa med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, automationsingenjör, instrumentingenjör, anläggning, pappersbruk, drift, driftchef, funktionssäkerhet, Saftey integrity level, SIL
Kiwa Technical Consulting AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren