Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Styrelektriker till JWH

Vi behöver nu stärka vår organisation med ytterligare kompetenser. Vi söker nu en styrelektriker som ska ta hand om våra styr och elinstallationer samt vara delaktig i uppbyggnaden av vår styravdelning.
Kanske har du en bakgrund som elektriker med inriktning fastighetsautomation eller installationselektriker och har ett intresse för att utvecklas inom styr och övervakning?
 Varmt välkommen med din ansökan direkt!
 
Vilka är vi?

JWH Styr & Ventilation AB är verksamma inom områdena luftbehandling och fastighetsautomation. Vi har funnits på marknaden i över 30 år. För närvarande är vi 8 personer anställda med bred kompetens inom våra verksamhetsområden. Vår styrka är att vi tar helhetsansvar från projektering och utförande till eftermarknaden med service, underhåll, optimering och uppföljning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir till att börja med elinstallationsarbeten på styr och övervakningsanläggningar. T.ex. undercentraler och fläktrum. Men även anslutning av spjäll och ställdon på rumsstyrningar. Du kan också bli ett komplement till våra servicetekniker vid eltekniska reparationer och felsökningar. Du kommer växa in i arbetsuppgifter såsom driftsättning och konfigurering men även kalkylering och kundkontakter. 

Kvalifikationer                                                                                                                                                     
* Minst tre års arbetslivserfarenhet som elinstallatör gärna inom styr och övervakning. 
* Goda kunskaper i Svenska språket, både i tal och skrift.
* Körkort B
 
Meriterande är erfarenhet och kompetens inom fastighetsautomation samt elbehörighet. 

Personliga egenskaper

Vi ser att du som person är självgående men du uppskattar också att vara en del av ett team där vi alla stöttar varandra. Du är ambitiös, har ett strukturerat arbetssätt och strävar efter god kvalitet i utfört arbete. För att trivas hos oss krävs flexibilitet då du snabbt kan behöva ställa om i arbetet. Vi värdesätter ett ödmjukt förhållningssätt och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Detta får du av oss
 
* Ett fritt arbete i ett mindre företag.
* Ett varierande arbete med möjlighet till kompetensutveckling
* Trevliga och kompetenta kollegor!
* En arbetsplats med fräscha lokaler som ligger strax utanför Mölnlycke i närheten av Göteborg
* Servicebil
* Diverse personalförmåner 

Övrig information om tjänsten
 
* Arbetsort är Göteborg
* Individuell lönesättning
* Start enligt överenskommelse
 
Är du intresserad av att bli en del av oss? 

Tveka inte att höra av dig! 
 
Marcus Jenelin  
 
Jan Jenelin
Mail:  jan@jwh.se
 
JWH Styr & Ventilation AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget startades 1992 av Jan Jenelin. Vi är idag 9 anställda och har personal med bred kompetens inom vårt verksamhetsområde. Vår nisch är att serva våra kunder i fastighetsbranschen med såväl service och underhåll som renovering och nybyggnad av sina värme-, kyl- och luftbehandlingsanläggningar samt styr o övervakningsanläggningar. Vår styrka är att vi tar helhetsansvar från projektering och utförande till eftermarknaden med service, underhåll, optimering och uppföljning. Vår målsättning är att alltid utföra energieffektiva anläggningar.