Hoppa till innehåll

Teknisk projektledare

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och bygga något stort tillsammans med oss? Vi söker just nu drivna ingenjörer som är redo att ta sig an intressanta uppdrag och samtidigt vara med och bygga upp ett nytt område inom företaget. Trivs du dessutom i bolag som tar hand om sina anställda och där man har en extra stark tillsammans-kultur? Då har du hittat rätt!

Som konsult på ic.energy kommer du att ansvara för projekt inom industriell verksamhet, där arbetssätten varierar beroende på uppdrag. Vi arbetar med spännande projekt, stora som små. Du kommer ofta att följa projekten från idé till driftsättning. Du kommer t.ex. att arbeta med teknik- och projektledning inom främst kärnkraftsindustrin, men även inom andra teknikdiscipliner och områden beroende på ditt intresse och erfarenhet.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som projektledare från industriell verksamhet, gärna från kärnkraftsindustrin eller industriell automation och har lämplig bakgrund och förutsättningar för att ta dig an en projektledaroll. Du har också relevant teknisk utbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling.


Vilka är vi och varför ska du välja oss?

Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.

Vårt huvudkontor ligger i Varberg och vi har kontor i Mölndal, Oskarshamn och Lund. Vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten.


Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara en del av vårt gäng? Skicka in din ansökan, Skicka ditt CV och ev. personligt brev, till hr@icenergy.se så snart som möjligt men senast den 31 augusti. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se