Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Toyota Material Handling utvecklar och producerar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Trivs du med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och vill leda engagerade medarbetare i en miljö där fokus är på att ta problem till lösningar samt brinner för att se individer växa? Då kan du vara den vi söker till rollen som Gruppchef för Issue Management till vår Kvalitetsfunktion i Mjölby!

Som Gruppchef för Issue Management på Toyota kommer du att arbeta med:
  • Leda arbetet inom Issue Management vilket innebär att du har budget- och personalansvar för 8 medarbetare
  • Prioritering och arbetsfördelning av kvalitets- och produktsäkerhetsärenden
  • Coacha och utveckla medarbetare i en mogen och högpresterande grupp
  • Upprätthålla god kommunikation med företagets och avdelningens kunder beträffande garanti- och säkerhetsfrågor
  • Ständiga förbättringar och leda arbetet med process- och verksamhetsutveckling inom gruppen
Tjänsten finns inom avdelningen Quality and Safety Assurance som är en del av vår kvalitetsfunktion. I rollen som Gruppchef för Issue Management arbetar du för att minimerar våra kunders störningar och företagets riskexponering samt kostnader till följd av identifierade kvalitets- och säkerhetsbrister på levererade produkter. Du säkerställer att vi har en effektiv och harmoniserad problemlösningsprocess samt leder arbetet för gruppen som arbetar med att driva utredningar och avställa kända kvalitets- och produktsäkerhetsbrister. Genom löpande prioritering och fördelning av arbetsuppgifter tillser du att rätt fokus tilldelas uppdragen inom verksamheten och att tillgängliga resurs används på bästa för att uppnå uppsatta mål.

Du ansvarar för en grupp med god dynamik som präglas av noggranna och kompetenta medarbetare. Tillsammans bistår ni organisationen med metodstöd inom problemlösning och ärendehantering. Genom ditt ledarskap arbetar du för att främja och bibehålla ett väl fungerande arbetsklimat och som gruppchef ställs höga krav på din förmåga att skapa tydlighet genom god kommunikation och sunda beslut. Vi förväntar oss också att du utmanar befintliga arbetssätt genom att arbeta med ständiga förbättringar - Kaizen - i syfte att effektivisera verksamheten samt att du leder arbetet med att utveckla och implementera nya processer och rutiner inom ditt område.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.
Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vår ambition är att stärka konkurrenskraften genom att öka mångfalden i verksamhet och ta tillvara på olikheter. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förut

Till tjänsten som Gruppchef för Issue Management söker vi dig som har/är:
  • Flera års arbetslivserfarenhet i chefs eller ledarskapsposition, gärna inom något relevant område såsom projektledning, konstruktions-/kvalitetsarbete eller inom problemlösning
  • Erfarenhet av kvalitetsmetodik, FMEA, maskindirektiv och normer är meriterande
  • Högskole- eller universitetsutbildning med teknisk inriktning
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Är bra på att bygga högpresterande team och att få individer att växa
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad och har en stark egen drivkraft och initiativförmåga samt agerar ansvarsfullt. Som person är du uthållig, utvecklingsinriktad och har enkelt för att samarbeta samt förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att fatta beslut och är duktig på att skapa delaktighet genom framgångsrik kommunikation på alla nivåer inom verksamheten.

Din ansökan
Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2024-06-02. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta HR, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
Niclas Thulin, Manager Quality and Safety Assurance, 070-308 5136
Andrea Landsjö, HR Business Partner, 076-105 44 19

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren