Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Inköpsberedare till JOAB i Mellerud

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en teknisk bakgrund samt erfarenhet av att jobba i affärssystem? Har du dessutom ett intresse för beredning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda. De utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak, marknadens smartaste skiftessystem CameleontTM samt sopbilar. Deras kunder är privata och kommunala återvinningsentreprenörer, åkerier, lastbilstillverkare, lastbilsåterförsäljare samt andra påbyggare. Vidare har de 50 års erfarenhet inom branschen vilket innebär att de kan bidra med expertiskunskap inom området. Nu har kunden behov av att förstärka sin inköpsfunktion och söker därför efter en ytterligare Inköpsberedare!

I din roll som Inköpsberedare kommer du att ha ett övergripande ansvar inom avdelningen Inköp och Logisitik samt arbeta för att utveckla, förvalta och följa arbetet för kvalitet, miljö samt arbetsmiljö. Du kommer att utföra beredningar för produktion och montering, hantera tilläggsberedningar och arbeta aktivt för att hålla materiallager ner. Vidare kommer du att:

* Hålla dig uppdaterad vid modellbyte hos chassileverantörer
* Ta in offerter vid specialprodukter
* Medverka aktivt till kontakt med övriga avdelningar angående beredningsförbättringar
* Arbeta för ständiga rationaliseringar och förbättringar inom området

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd på StudentConsulting och arbetar som konsult hos JOAB. Tjänsten är på heltid och förväntas pågå långsiktigt. Du förväntas kunna starta omgående och arbeta på deras kontor i Dals Rostock.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har studerat en teknisk utbildning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
* Har en god datorvana
* Har erfarnehet av att arbeta i affärssystem
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
* B- körkort

Meriterande är om du:
* Har branscherfarenhet

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! För att trivas i rollen som Inköpsberedare ser vi att du är analytisk, noggrann och ansvarsfull. Vidare är du orädd för nya utmaningar, driven och vill ständigt lära dig nytt inom området.

Passar ovan dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Inköp, Inköpsberedare, Beredare, Teknik, Affärssystem

Sökord: Inköp, Inköpsberedare, Beredare, Teknik, Affärssystem
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com