Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Orderadministratör sökes till ACG Kinna Automatic

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
ACG Kinna Automatic är en av världens mest erfarna tillverkare av textilmaskiner. Grundades i Sverige 1977 och har ett starkt fäste i Europa sedan flera decennier och idag erbjuder företaget sina tjänster på en global marknad. Design och tillverkning utförs fortfarande i Sverige med hjälp av den samlade kunskapen från generationer av skickliga och passionerade ingenjörer och hantverkare. Kvalitet har alltid varit en fråga om stolthet och ett signaturattribut från ACG Kinna Automatic. Det är tillförlitligheten och livslängden hos våra maskiner som har gett oss förtroendet från företag som är världens största möbel- och heminredningshandlare, liksom Europas största tillverkare av kuddar och täcken.

Läs mer på www.kinnaautomatic.com


Tjänstebeskrivning
I rollen som orderadministratör arbetar du i en koordinerande roll med fokus på service och struktur. Tjänsten innebär många kontaktytor både intern och externt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Ha hand om hela orderprocessen, kontakt med kunder, ta emot och förbereda order samt fakturering av kunder.
* Bygga relationer med kunder och leverantörer.
* Avrop av material från leverantörer.
* Enklare ekonomiuppgifter.
* Registerunderhåll.
* Samarbeta med produktionen och säljavdelningen för att hjälpa till med koordinering och planering.
* Vara delaktig i det kontinuerliga förbättringsarbetet kring process och order och undersöka möjligheterna att effektivisera processerna.


Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av kundservice och orderhantering, gärna från tillverkningsindustrin. Du är en van användare av arbete i Microsoft Office-paketet samt affärssystem och/eller orderhanteringssystem (vi arbetar i Pyramid). Du besitter goda kunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper som vi efterfrågar är en hög serviceinriktning samt förmåga att kommunicera och skapa kontakter på ett naturligt sätt. Du föredrar att jobba strukturerat och är proaktiv och framåt i ditt arbetssätt. Som person är du självgående, prestigelös samt har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss varierar arbetsuppgifterna, beslutsvägarna är korta och vi stöttar varandra i de arbetsuppgifter som uppstår. Allt för att ge våra kunder den bästa servicen. Därutöver får du stor möjlighet till att ta eget ansvar och egna initiativ!

Rekryteringen genomförs i samarbete med NearYou.
Ansöker gör du via hemsida: www.nearyou.se
Sista ansökningsdag: 2024-08-11
P g a semestertider startar urvalsprocessen under v.33

Varmt välkommen med din ansökan!

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

P g a semester besvaras frågor om tjänsten v.33. Kontakta rekryteringskonsult Ninni Svahn via e-post på ninni.svahn@nearyou.se eller tel. 0769-48 43 33.

Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se