Hoppa till innehåll
Nimo-Verken AB logotyp

Administrativ Lagerkoordinator med Truckkort sökes till NIMO i Hova

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du redo för nästa utmaning i arbetslivet? Vi söker nu en medarbetare till vår kund på logistikavdelning på NIMO i Hova.

NIMO grundades 1944 och är idag världens största torkskåpstillverkare med huvudkontor och fabrik i Hova, Västra Götaland. Företaget har en stark hållbarhetsprofil och arbetar för att minska sin miljöpåverkan. NIMO representerar innovativ svensk miljövänlig teknik och design och är fast beslutet att vara en ledande aktör inom branschen, både idag och i framtiden. Företaget har en omsättning på ca 275 miljoner kronor och 120 anställda.

NIMO är en trygg arbetsplats som värdesätter medarbetarna högt. Som anställd får du möjlighet att utvecklas, tänka utanför boxen och vara med och påverka.

Vi söker efter dig som har truckkort, tidigare erfarenhet av lagerarbete och gärna erfarenhet av utlastning. På NIMO arbetar du nära dina kollegor i ett sammansvetsat team. Lagret är organiserat och effektivt, med en omgivning som främjar koncentration och arbetsro. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta körning av truck samt användning av våra lager- och logistiksystem för att registrera och övervaka materialförflyttningar. Du kommer vara en viktig lagspelare för att säkerställa en smidig och effektiv utlastningsprocess.

Vem vi söker

Vi söker dig som är självständig och har en snabb inlärningsförmåga. Dessutom ser vi gärna att du:
  • Har tidigare erfarenhet från lager- eller industriarbete
  • Är en positiv och engagerad lagspelare som trivs med att dela med dig av dina erfarenheter och samarbeta med dina kollegor
  • Har en positiv inställning och en öppenhet för att ta till dig nya arbetsuppgifter och utmaningar
  • Är självgående och initiativrik samtidigt som du är noggrann med att följa instruktioner
  • Har en god kommunikationsförmåga
Arbetsmiljö och stöd

Du kommer att arbeta tillsammans med erfaren personal som är positivt inställd och gärna delar med sig av sina kunskaper. Det är viktigt att du är öppen och entusiastisk inför att ta till dig nya arbetsuppgifter och metoder. Du kommer att ha stöd av erfarna teamledare och produktionsledare som vägleder och ger instruktioner när det behövs.

Övrigt

Arbetstid Dagtid
Plats: Hova
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning
Krav: Truckkort

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag för att inte gå miste om chansen!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Nimo-Verken AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.