Hoppa till innehåll
Katrinefors Kraftvärme AB logotyp

Vill du arbeta med energiproduktion i ett växande Mariestad?

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Katrinefors Kraftvärme är en miljövänlig energiproducent beläget i centrala Mariestad. Företaget producerar fjärrvärme till Vänerenergi AB som är Mariestads fjärrvärmeleverantör, samt ånga till Metsä Tissue AB´s pappersproduktion. Bolaget står inför flera spännande utmaningar i takt med att Mariestad växer. Etableringen av Volvos batterifabrik och Metsä Tissues miljardinvesteringar ökar efterfrågan på fjärrvärme och ånga.

För att möta den ökade efterfrågan av fjärrvärme och ånga från ett växande Mariestad stärker Katrinefors Kraftvärme driftorganisationen ytterligare, med målet att omfatta 2 personer per skiftlag mot tidigare 1 person.

I samband med det söker vi nu en ansvarstagande samt lösningsfokuserad person som lockas av att arbeta med energiproduktion och således bli en del av en samhällsviktig verksamhet som nu går in i en mycket spännande utvecklingsfas. Vi tror att det kan vara du!

Läs mer på www.katrineforskraft.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker kommer du tillsammans med dina kollegor inom driftgruppen att ansvara för driften av anläggningen. Detta innefattar bland annat driften av två fastbränslepannor och två ångturbiner samt flera slampressar som hanterar slam från pappersbruket. Det är en varierad tjänst med mycket tillsyn, övervakning, underhåll samt förebyggande och avhjälpande service. Man arbetar i skift större delen av året vilket innebär att arbete på kvällar, nätter och helger förekommer. På vinterhalvårets kvällar, nätter och helger arbetar man två och två.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande, nyfiken och ordningsam med ett tekniskt intresse. Du är lyhörd, prestigelös och är öppen för förändring och utveckling där du både känner en stark delaktighet för verksamheten och förståelse för vad som krävs för att uppnå företagets mål. Vidare har du ett eget driv kombinerat med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs av att arbeta såväl självständigt som i tätt samarbete med kollegor.

Vi tror att en industriteknisk gymnasieutbildning eller liknande är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du dessutom erfarenhet/utbildning inom energiproduktion, processindustri och/eller el är det meriterande.

Arbetet är på heltid med start enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Urvalsarbetet sker med start vecka 33. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!
Katrinefors Kraftvärme AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren