Hoppa till innehåll

Mekaniker till Metsä Tissue i Mariestad

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Metsä Tissue

Metsä Group är en framgångsrik koncern inom skogsindustrin med rötter i de finska skogarna – vårt moderbolag är ett kooperativ av över 90 000 skogsägare. Metsä Groups affärsområde för mjukpapper och mat- och bakplåtspapper, Metsä Tissue, tillverkar hygienprodukter för hushåll och professionellt bruk, samt mat- och bakplåtspapper. Våra högkvalitativa lokalt producerade varumärken – Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA – skapar en renare vardag.

Vi välkomnar människor med olika bakgrund och i olika livsfaser. Metsä har plats och möjligheter för många olika talanger oavsett ålder, kön, etnisk bakgrund, sexuell läggning, funktionshinder eller andra egenskaper – Metsä är för alla. Läs mer: metsagroup.com/metsaforall.

Metsä söker nu Mekaniker till Framtidsfabriken i Mariestad

Metsä Tissues vision är att etablera Framtidsfabriken i Mariestad, som tar Metsäs bruk in i en ny era av mjukpappersproduktion. Med investeringen i Mariestad på 370 MEUR blir Metsä Tissue ett ledande företag vad gäller hållbar mjukpappersproduktion i Sverige och i Skandinavien med våra starka varumärken Lambi, Serla och Katrin. Investeringen är en av de största i Europa och den största inom Metsä Tissue.

Metsä befinner sig i en expansiv fas och arbetar nu med att modernisera fabriken i Mariestad. Det kommer att vara en innovativ arbetsplats med högkvalitativa maskiner, ny teknologi med drifts- och miljöprestanda i världsklass samt hållbarhet som ledstjärna. Vi söker efter engagerade, kvalitetsmedvetna och resultatinriktade Mekaniker som vill vara en del av Metsäs utvecklingsresa. Läs mer nedan och sök redan idag!

Vad blir din roll på Metsä?

Som mekaniker kommer du arbeta med maskiner och utrustningar där pappersmaskiner, konverteringslinjer och övriga utrustningar för processen ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra underhållsaktiviteter såväl avhjälpande, förebyggande och planerat. Du kommer även att arbeta med installationer och vara delaktig i ombyggnationer. Du utför förbättringsarbete och optimering av maskinutrustningar mot uppsatta mål. Du är en lösningsorienterad person som ser möjligheter då problemlösning och felsökning är grunden i en stor del av arbetet.

Vi söker mekaniker för både dagtid och 5-skift. Beredskap kan förekomma.

Vem är du?

Vi letar efter engagerade personer med god kompetens som mekaniker samt ett genuint intresse för området. Du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt men har också mycket god samarbetsförmåga. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och säkrar att de blir utförda och lägger stor vikt vid säkerhet, kvalitet och leverans på utfört arbete. Med din handlingskraft får du saker gjorda samtidigt som du är flexibel och stresstålig.

Vi arbetar med produkter i världsklass vilket innebär högteknisk komplexitet, något som ställer krav på din förmåga till analytiskt tänkande, problemlösningsförmåga och struktur i arbetet. Du kommer ha en roll som kräver mycket samarbete och samverkan med andra avdelningar och där också stor servicemedvetenhet krävs. Genom att kombinera dessa egenskaper tillsammans med ett målinriktat arbetssätt skapar du goda förutsättningar för framgång i din roll.

Kvalifikationer

  • Du har en gymnasieutbildning inom industri/teknik eller motsvarande erfarenhet
  • God erfarenhet och kompetens inom pneumatik, hydraulik, lagermontering och svetsning samt mekanisk bearbetning inom svarv och fräs
  • Ritningsläsning
  • Goda kunskaper att felsöka utföra arbete praktiskt
  • Datorvana
  • God förmåga att kommunicera i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort
  • Meriterande kompetens inom papperstillverkning och automation.


Vad erbjuder vi?

En spelplan för kreativa proffs – utvecklas personligt och professionellt på Metsä Group. Om du söker en mångsidig arbetsplats med flera möjligheter att utveckla produktion, produkter och dina egna färdigheter, har du kommit rätt! Vår företagskultur uppmuntrar innovation, där nya idéer entusiastiskt välkomnas. Vi värdesätter gott ledarskap och stödjer personlig karriärutveckling. Vi uppmuntrar dig att visa din kompetens och kommer ge dig möjligheter att använda den.

I denna tjänst kommer du att erbjudas en rolig och spännande resa där du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av Metsäs verksamhet i Mariestad. På Metsä får du möjlighet att vara en del i att utveckla framtidens produkter och du erbjuds chansen att få arbeta på ett spännande företag i teknisk framkant. Metsä erbjuder en unik produktionsmiljö, kompetenta kollegor, ett stimulerande arbete med stora möjligheter att utvecklas inom ditt område, med både interna- och externa utbildningsmöjligheter.

Läs gärna mer om Framtidsfabriken på

https://www.metsagroup.com/sv/metsatissue/framtidsfabriken-i-mariestad/

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen. För mer information om tjänsten, ring eller maila din framtida chef, Maria Berg Electrical & Mechanical Supervisor, 0501-275145 alternativt maria.berg@metsagroup.com.

Din Ansökan

Klicka på länken nedan för att ansöka. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi kommer att börja behandla ansökningar under ansökningsperioden. Ansökan kommer att vara öppen till och med den 2024-08-11.

Vi önskar dig lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se