Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Senior rekryteringskonsult till Meritmind i Malmö

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind Malmö fortsätter att växa och vi stärker nu upp vårt rekryteringsteam med ännu en rekryteringskonsult för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Vi söker en driven rekryteringskonsult som med utgångspunkt från vårt Malmökontor kommer att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kunder och kandidater, samt genomföra rekryteringar där både kunder och kandidater ska vara nöjda. Ditt ansvarsområde kommer att vara rekrytering av nyckelkompetens inom ekonomiområdet.

Meritmind är det marknadsledande bolaget i vår nisch, och därmed får du arbeta med många välrenommerade bolag i regionen och det största nätverket av kvalificerade ekonomer.

Som rekryteringskonsult kommer du att driva hela rekryteringsprocessen från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer och tillämpning av arbetspsykologiska tester. Meritmind är ett bolag som står för kvalitet i det vi levererar och vi vill att detta stämmer överens med din syn på kund- och kandidathantering.

På Meritmind arbetar vi i små flexibla team, vilket innebär att du kommer ha nära samarbete och utbyte med både konsultchefer och kundansvariga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryteringskonsult på Meritmind

  • Relationsbyggande med befintliga samt nya kunder, självständigt och tillsammans med kundansvariga
  • Agera rådgivare till kunden gällande rekrytering och utformning av team
  • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund, personlighetsbedömning, intervjuer, testning och referenstagning av kandidater
  • Utveckling av nätverk och relationer med kvalificerade ekonomer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen som rekryteringskonsult men du kan också ha en bakgrund som ekonomichef eller controller eller annan chefserfarenhet och ha erfarenhet av rekrytering. Det är en stor fördel om du har arbetat med rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister. Du är van vid förhandlingssituationer och trivs i möten med kunder och med att göra affärer. Du kommunicerar med lätthet på både svenska och engelska. Körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som uppskattar dynamiken mellan det personliga och det affärsmässiga i rollen. Du trivs i både förhandlingssituationer med kunder och i möten med nya människor och du uppskattar det viktiga konsultativa momentet i rollen. Du längtar efter att bidra till utveckling och innovation av våra produkter och tjänster. Du är en social person som arbetar naturligt med hjälp av nätverk för att fördjupa relationer med kandidater och kunder. Du är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i relationen till kunder och kandidater.

Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind

  • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
  • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
  • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
  • Roliga aktiviteter
  • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån när det behövs och passar
  • Förmåner genom Benify
  • Nära samarbete med kollegor i en miljö med takhöjd, härlig stämning och mycket skratt!

Ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Din ansökan önskar vi att du skickar in till oss via mail på adressen rekrytering.malmo@meritmind.se
  • Har du några frågor är du välkommen att kontakta Regionchef Caroline Thörn på vårt kontor i Malmö på 070-7870375 eller caroline.thorn@meritmind.se
  • Välkommen med din ansökan på rekrytering.malmo@meritmind.se så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Obs! Vänligen använd ej ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren