Hoppa till innehåll
Kvadrat Malmö AB logotyp

Account Manager

Sista ansökningsdag
14 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Account Manager till Malmö

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en nyckelspelare i ett företag som sätter både kund- och konsultrelationer i fokus? Hos Kvadrat Malmö söker vi nu en engagerad och driven kundansvarig säljare som vill bygga vidare på våra framgångar och skapa ännu fler affärsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning
Som kundansvarig säljare hos Kvadrat har du en central roll i vår fortsatta tillväxt. I rollen fokuserar du på försäljning av IT-konsulttjänster, främst mot privat sektor. Kvadrat vilar på två ben, IT och verksamhetskonsulter, vilket innebär att försäljningspaletten även omfattas av detta område.

I rollen som kundansvarig säljare är din uppgift att bygga starka relationer med befintliga och nya kunder, och tillsammans med dina kollegor skapa affärsmöjligheter som gör skillnad - både för våra kunder och för Kvadrat. 

Utöver kollegorna lokalt består dina medarbetare även av säljande VD, ett antal säljare fördelat på respektive kvadratbolag och en nationell Key Account Manager.  

"På sikt finns det också möjlighet för rätt person att starta eller driva ett konsultkontor."

Läs mer om vad Tobias Falck, VD, har att säga om rollen. 

https://career.masterhelp.se/kvadrat

Din profil
För rollen som kundansvarig säljare letar vi efter dig som har bred erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna inom IT- eller konsultbranschen. Att arbeta med budget och resultatansvar är något du känner dig bekväm med, och du brinner för att leverera värde - både till kunder och kollegor. 

Du är en relationsbyggare av rang, med en genuin nyfikenhet på människor, teknik och affärer. Samarbete är ditt signum och du har förmågan att skapa långvariga, starka relationer, både inom och utanför företaget.

Vi värdesätter att du lever efter våra värderingar:

  • Ansvar
  • Ärlighet
  • Förnyelse
  • Engagemang
  • Vilja att alltid utveckla både dig själv och andra

Vad vi erbjuder
På Kvadrat är du omgiven av några av branschens mest erfarna och kompetenta konsulter och kollegor. Här får du en unik möjlighet att utvecklas och växa i en stimulerande miljö där varje dag bjuder på nya utmaningar och framgångar. Som kundansvarig säljare hos oss är du en del av ett företag som värdesätter innovation, laganda och affärsmässighet - samtidigt som vi lovar en rolig och spännande resa tillsammans!  

Kontakt och ansökan
Är du redo att göra skillnad? Om du har frågor är du varmt välkommen att ringa VD Tobias Falck, 070-233 52 34

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Tillträde sker enligt överenskommelse, och vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Kom och bli en del av Kvadrat Malmö - och hjälp oss att bygga framtidens affärer! 

Välkommen med din ansökan!

Om Kvadrat
Kvadrat grundades 1988 och är idag Sveriges största nätverk för egenföretagande konsulter, byggt på värden som frihet, lycka och entreprenörsanda. Vi är erfarna konsulter med spetskompetens, drivkraft och ansvarskänsla som kännetecknar egenföretagare, samtidigt som vi har stöd från vårt gemensamt ägda, väletablerade konsultföretag. Oavsett om du är konsult eller kund blir livet bättre med Kvadrat! I vårt ekosystem finns allt som behövs för att skapa ett lyckligt arbetsliv tillsammans. Vår ambition är ”existensmaximum” - ett tillstånd av lycka där vi får ut det bästa av tillvaron, både privat och på jobbet. Läs mer om Kvadrat, bolagets historia och möt några av konsulterna på www.kvadrat.se Kvadrat har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping/Norrköping, Örebro/Borlänge, Växjö, Sundsvall, Umeå och Västerås.

Kvadrat Malmö AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup