Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Account Manager / Säljare till Trepak International

Sista ansökningsdag
12 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av teknisk B2B-försäljning och vill ta nästa steg i karriären? Brinner du för att skapa långsiktiga kundrelationer och trivs med frihet under ansvar? Då kan Trepak International, ett företag som präglas av driv och familjär känsla, erbjuda dig en central roll i att vidareutveckla försäljningen och växa tillsammans med dem. Vi söker dig som vill bli en del av resan framåt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Trepak International AB.

Om företaget

Trepak International AB, grundat 1981 och baserat i Malmö, är en ledande aktör inom utveckling, byggnation, installation och underhåll av fyllnings- och kapsyleringsmaskiner för flytande produkter. Med över 40 års erfarenhet i branschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika behov. Trepaks vision är att leverera driftsäkra maskinlösningar och vara ett ledande varumärke för kompletta fyllningslinjer i Skandinavien.

Malmökontoret består av 16 medarbetare där företagskulturen präglas av öppenhet, engagemang och samarbete. Du erbjuds frihet under ansvar där du spelar en nyckelroll i vår framtida tillväxtresa.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager har du en central roll i att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter. Du ansvarar för hela säljprocessen från att bearbeta både befintliga och potentiella kunder, identifiera nya kundmöjligheter till att stänga affären. I detta arbetar du med att utveckla och underhålla starka och långsiktiga kundrelationer genom att finna bästa lösning för kund. Dina kunddialoger präglas av lyhördhet, förtroendeingivande och långsiktighet. Försäljningscyklarna är av längre karaktär vilket ställer krav på förståelsen för kundens verksamhet och din egen uthållighet.

Du rapporterar till företagets VD. Rollen innebär nära samarbete internt med övriga avdelningar för att kunna uppfylla kundbehoven på bästa sätt. Då du har primärt Sverige, på sikt Europa, som distrikt ingår resor i ditt arbete där du själv planerar och strukturerar upp din tid.

* Bygga och vårda långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder
* Ansvar för hela säljprocessen
* Tätt samarbete internt med kollegor
* Bidra till utveckling av säljstrategier och affärsutveckling

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flera års erfarenhet inom teknisk B2B-försäljning, gärna inom industri, produktion eller likvärdigt
* Tekniskt intresse och förståelse
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* God dator- och systemvana, vana i CRM-system som Lime är meriterande
*B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer vilket grundas i ditt intresse för försäljning och att göra affärer. Vidare tar du stort eget ansvar för ditt arbete och du räds inte att ta egna initiativ för att komma framåt. Som person är du resultatfokuserad och uppskattar att arbeta i en familjär kultur med stark lagkänsla där du är delaktig i företagets utveckling. Vidare har du en god social förmåga och lyhördhet samt besitter en styrka i att bygga långsiktiga och goda relationer med både kunder och kollegor. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Fast månadslön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.