Hoppa till innehåll
Tillväxt Malmö & Level (Stiftelsen Uppstart Malmö) logotyp

Marknadskoordinator Tillväxt Malmö och Level - vikariat

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du ett jobb där du får arbeta både kreativt och organiserat och samtidigt vara med och göra skillnad i vår stad? Då passar rollen som marknadskoordinator för Tillväxt Malmö och Level dig! 

Egenskaper och rollbeskrivning

Detta är en roll som kräver att du är kreativ och strukturerad, inte räds utmaningar, tar ansvar för din egen tid, är van att leverera resultat mot deadlines och tycker att det är roligt att arbeta i en mindre organisation där det är kort mellan idé och beslut. 

Som marknadskoordinator har du det övergripande ansvaret för båda organisationers varumärken och dess marknadsföring. Du kommer att arbeta med att ta fram innehåll till sociala medier, nyhetsbrev och hemsidor. Detta innebär mycket skrivande i form av artiklar, intervjuer och kortare inlägg samt fotografering och enklare videoproduktion. Du arbetar resultatinriktat och har vana av att följa upp, utvärdera och redovisa dina resultat. Du kommer även att ansvara för kontakten med våra samarbetspartners inom marknadsföring. 

Du ansvarar själv för all produktion av Tillväxt Malmös innehåll och samarbetar tätt med vår Community & Event Manager för produktionen av Levels innehåll. Du kommer även att arbeta med inflödet av nya företag, exempelvis genom köpt annonsering.

För denna tjänst är det bra om du har erfarenhet av:

- Officepaketet

- Webflow

- Ungapped (e-postmarknadsföring och eventhantering)

- Videoredigeringsprogram ex Premier eller Premier Rush

- Canva

Språkkunskaper:

Svenska - Flytande i tal och skrift

Engelska - Mycket goda kunskaper i tal och skrift

Tillväxt Malmö & Level

Tillväxt Malmö och Level ingår i Stiftelsen Uppstart Malmö, vars syfte är att hjälpa entreprenörer att starta företag samt utveckla dem och skapa tillväxt. Visionen för stiftelsens arbete är inkludering genom arbete och detta gör vi alltså genom att hjälpa till att starta och utveckla företag i Malmö. 

Tillväxt Malmö erbjuder kostnadsfri affärsutveckling för Malmöföretag med 5-50 anställda och har sedan starten 2011 hjälpt fler än 350 Malmöföretag att skapa över 2500 nya jobb. Level är en internationell inkubator som fokuserar på entreprenörskap i tidig fas och hjälper bland annat till att starta fler än 60 företag om året. Det är med andra ord ett stort flöde av spännande människor som rör sig i våra gemensamma lokaler, vilket ställer krav på öppenhet, nyfikenhet och att vara serviceminded. 

Vi lägger stor vikt vid allas lika värde och arbetar för ett öppet och inkluderande näringsliv i Malmö.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och genomför intervjuer löpande, men vi önskar allra senast ha din ansökan tillhanda den 1 september. Skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta vår Verksamhetsledare Peter Kjellberg på epost peter.kjellberg@tillvaxtmalmo.se

Tillträde och varaktighet

Vi hoppas att du kan ansluta till oss i mitten av november, och vikariatet är estimerat till drygt ett år.

 

Tillväxt Malmö & Level (Stiftelsen Uppstart Malmö) logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren