Hoppa till innehåll
Tedelektro AB logotyp

Industrielektriker - Arbetande Arbetsledare (Ledande montör)

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Tedelektro håller på att expandera och vi behöver fler nu en ledande montör/arbetsledare till vår grupp som utgår ifrån Malmö. Du kommer att arbeta som inhyrd konsult mot våra kunder i Sydvästra Skåne med omnejd.

Vi söker en industrielektriker med god samarbetsförmåga och initiativkraft som är drivande, självständig och har en positiv anda. Våra kunder står i fokus varför det är viktigt att du har lätt för kommunikation med andra människor.

Tjänsten innebär hantering av både gamla och nya elsystem där du kommer utföra löpande underhåll, felsökning, reparationer och nyinstallationer. Denna tjänst är riktad mot Malmö med omnejd och innebär att ansvar för en grupp montörer med varierande erfarenhet ute hos vår kund. Vi benämner tjänsten som arbetande arbetsledare.

Som person känner du stort ansvar för ditt arbete, du är strukturerad, noggrann, punktlig och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och situationer.

Vi vill att du:
  • Vill leda en mindre grupp elektriker
  • Är utbildad elektriker med över 6 års arbetslivserfarenhet i yrket
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Kan följa skriftliga och muntliga instruktioner
  • Har körkort B och egen bil
Vi erbjuder

Att arbeta hos oss på Tedelektro innebär att arbeta tillsammans med de bästa i branschen. Långsiktigheten i våra relationer och strategier tillsammans med vår affärsidé gör oss till en trygg, stabil och uppskattad arbetsgivare. Gillar man frihet under ansvar är Tedelektro den ideala arbetsplatsen.

Vi arbetar mycket för att vår personal skall trivas och känna samhörighet vilket innebär en hel del gemensamma aktiviteter, korta beslutsvägar och individuella lösningar.

Rekryteringsförmedlare och rekryterare övriga försäljare för rekryteringstjänster undanbedjes.

Vi hanterar ansökningar efter hand under ansökningsperioden.
Tedelektro AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tedelektro är en del av en företagsgrupp som är samlad under Tedkomp AB. Vi har idag ett sjuttiotal ingenjörer och tekniker som utmärker sig genom att tillhöra de absolut bästa inom sina professioner – och är stolta över det. Vi har även en extremt slimmad och effektiv administration som lyckas hålla nere våra overheadkostnader.

Vi håller en ödmjuk profil och snackar inte om hur duktiga vi är – vi visar det istället i handling och låter kunden avgöra.

Inom industrisegmentet bygger, underhåller och förbättrar vi våra kunders anläggningar i nära och långsiktiga samarbeten med dem.
De flesta av våra elektriker har varit större delen av karriären på industrier där de arbetat med såväl PLC programmering som felsökning vid den dagliga driften.

Inom IT hjälper vi kunder med allt från spetskompetenser till inhouse projekt. Tedkomp har 18 års erfarenhet av stora IT projekt med allt från internationella flygbolags bokningssystem till e-mail klient för en av världens största tillverkare av smartphones.