Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kvalitetsansvarig till tekniskt företag

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du efter en ny utmaning i rollen som kvalitetschef? Vi söker dig som är proaktiv, hands-on och nyfiken och vill arbeta i och för ett spännande tekniskt och växande företag i Ystadsområdet!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos vår kund.

Om företaget

Vi berättar mer om företaget vid ett första samtal kring din ansökan.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar i rollen som kvalitetschef är företagets ledningssystem, vilket innefattar att bestämma omfattningen av och planera kvalitetsarbetet. Du leder därtill implementeringen av samtliga kvalitetsrelaterade aktiviteter så som certifieringar, genomförande av WCM- baserat ledningssystem, rutiner och procedurer. Du stödjer de operativt ansvariga med kunskap så att de kan genomföra nödvändiga förändringar i rutiner och organisation. Du är processägare för kvalitets- och miljöprocessen och är den drivande kraften i förbättringsarbetet, med både planering och genomförande av internrevisioner. Du leder kvalitetsmöte, avvikelseutredningar samt ser till att all statistik uppdateras, analyseras och läggs till grund för det fortsatta förbättringsarbetet. Som kvalitetschef sitter du även med i företagets ledningsgrupp och förväntas där anta en proaktiv och aktiv roll.

* Ansvar för företagets ledningssystem
* Processägare för kvalitets- och miljöprocessen
* Internrevision
* Kontinuerligt förbättringsarbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flerårig erfarenhet i en liknande roll, som kvalitetschef
* Erfarenhet av att ha arbetat i och med ett avancerat ledningssystem
* Erfarenhet från avancerad tillverkande industri, så som inom flyg, kärnkraft eller fordonsindustrin
* Meriterande om erfarenhet av ISO 9001, 14001 och 13485 samt av Lean Manufacturing

I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Som person tycker du om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans. Du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter, lyssnar in och tycker att det är viktigt att låta alla komma till tals. Du förstår vikten av god kommunikation och är duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat i både små och stora grupper. Det är viktigt för dig att göra ett bra jobb och du planerar dina uppgifter innan du sätter igång. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Som person är du analytiskt lagd vilket gör att du snabbt förstår komplexa uppgifter, och upptäcker eventuella fel. Du har lätt att förstå siffror och känner dig bekväm inom det ekonomiska området.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ystadsområdet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.