Hoppa till innehåll

Kundtjänstmedarbetare

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo för din nästa utmaning i en expansiv miljö

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med säkerhet och valfrihet då är vi en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål. Svenska Trygghetslösningar är verksamma i hela Sverige vi erbjuder våra kunder olika larmlösningar tillsammans skapar vi säkerhet och valfrihet för våra kunder. Det gör vi genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, oss och miljön. Är du vår nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans med oss?


Kundtjänstmedarbetare

Vi på Svenska Trygghetslösningar söker dig till vår kundtjänst i Malmö. Du får möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter och utveckla ditt servicesinne, samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng.

I rollen arbetar du med kunder runt om i Sverige med felavhjälpning, vägledning och support av olika Larmutrustningar. Du arbetar självständigt mot deadlines, samtidigt som du alltid har kollegor nära till hands om problem uppstår.


Vad ingår i rollen?

I den här rollen arbetar du med att lösa supportärenden via samtal, e-post och olika ärendehanteringssystem. Om vår avdelning inte kan lösa ärendet så ser du till att ärendet eskaleras till rätt avdelning eller person. Detta medan du är trevlig och pedagogisk mot våra kunder. Du är den första kontakten när kunder kontaktar oss och blir därmed ansiktet utåt för Svenska Trygghetslösningar. arbetet utförs måndag-fredag kl 13,00-21,00.


Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar att hjälpa människor att få en lättare och säkrare vardag. Du är social och kommunikativ och kan ge kunden ett bra och trevligt bemötande via tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlighet snarare än erfarenhet. Ett stort tekniskt intresse räcker långt för denna tjänst, men erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är såklart alltid ett plus.

Periodvis får vi många inkommande ärenden på kort tid, och därför ser vi gärna att du arbetar effektivt samtidigt som du håller en hög grad av noggrannhet. Vi tror att du som söker ser lösningar i stället för problem.


Krav:

  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet via praktik eller arbete med liknande uppgifter inom kundtjänst, gärna med arbete i ärendesystem
  • Tekniskt intresse


Skicka din ansökan till hr@stl.nu, märk ansökan "kundtjänst".

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se