Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Konsumentkontakt på heltid sökes till Skånemejerier!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tycker du om att ge god service? Har du möjlighet att starta omgående? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra produktionsanläggningar samt huvudkontor i södra Sverige och på deras största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror. Där finns hela kedjan under ett och samma tak, från råvarumottagning till leverans ut till kund. Hållbarhet är kärnan i Skånemejeriers verksamhet och visionen är att bli Sveriges mest hållbara mejeri.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till Skånemejerier, tjänsten är ett vikariat på heltid från augusti/september till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad vid Skånemejeriers anläggning i Malmö och du rapporterar till Quality Director. Avdelningen består av ett kunnigt team på 8 personer, inklusive närmsta chef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Konsumentkontakts främsta funktion är att vara länken mellan Skånemejerier och våra konsumenter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:
* besvara våra konsumenters frågor kring våra produkter och vårt företag
* handlägga konsumentärenden, registrera frågor och reklamationer
* hantera reklamationer tillsammans med övriga avdelningar inom företaget samt externa leverantörer för att säkra effektiv analys, utredning och åtgärder
* rapportering

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en utbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet av kundservicearbete eller inom kvalitet och livsmedel. Du har intresse av mejeriprodukter och tycker om att arbeta med service och administration.

Som person är du bra på att prata med människor, du är lugn, empatisk, pedagogisk och en god lyssnare som inger förtroende även i stressade situationer. Du är ansvarstagande, strukturerad, noggrann, flexibel och har egen drivkraft och initiativförmåga.

Arbetet sker i nära samarbete med övriga delar inom organisationen, både nationellt och internationellt, du behöver därför ha lätt för att samarbeta. Din datorvana är god, framförallt i excel och övriga Office-paketet, och du har lätt för att uttrycka dig väl muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Då tjänsten förväntas starta i augusti ber vi dig att söka tjänsten så fort som möjligt, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.


Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.

Sökord: Kundservice, Konsumentkontakt, Servicejobb, Skånemejerier, Uthyrning

Sökord: Kundservice, Konsumentkontakt, Servicejobb, Skånemejerier, Uthyrning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com