Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C - Chaufför sökes för heltidsuppdrag i sommar!

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som trivs med att köra längre sträckor och är flexibel med arbetstider. Har du C-kort och trivs bakom ratten? Vill du vara en del av distribuering hos ett rikstäckande företag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och söker efter ett miljöombyte så har vi arbetet för dig!

Vår kund är ett stort, rikstäckande företag som är ledande inom logistik. Deras vision är att göra vardagen enklare och mer hållbar för deras kunder genom att leverera med omsorg. Kunden prioriterar gröna transporter och är ett av världens bästa företag när det kommer till hållbarhet.

I din roll som chaufför kommer dina arbetsuppgifter att bestå bland annat av lastning, lossning och transport av gods. Du utgår från Malmö och kommer därefter att köra en förbestämd runda i Skåne.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under dag och/eller nattetid, under veckans alla dagar. Förväntad arbetsperiod är Maj - Augusti med goda möjligheter till förlängning.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som chaufför ser vi gärna att du är punktlig, noggrann och ansvarstagande samtidigt som du är lugn och trygg i din förmåga. Arbetet innefattar transport av värdefullt gods ibland, vilket kräver försiktighet och ansvar. Vi söker dig som är i god fysisk form eftersom tunga lyft förekommer.

Vi ser även att du trivs med att arbeta både självständigt ute på vägarna och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder. Tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket är meriterande, men inget krav.


Kvalifikationer:
- C körkort
- Giltigt YKB


Är du den vi söker? Tveka inte att söka! Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och C-kort på din profil.

Sökord: lastbilschaufför, heltid, sommarjobb, skåne, distribution

Sökord: lastbilschaufför, heltid, sommarjobb, skåne, distribution
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com