Hoppa till innehåll
Sandströms Center AB logotyp

Sandströms Skadetekniker-utbildning!

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Här erbjuds en unik möjlighet att utbilda sig till Skadetekniker på 7 veckor och efter avslutad utbildning säkras en trygg anställning hos Sandströms Center AB! Kanske har du alltid haft ett intresse för fordonsbranschen? Vi välkomnar dig, oavsett tidigare kunskap, bakgrund eller utbildning, till Sandströms skadetekniker-utbildning!

Sandströms Center är en rikstäckande fullservicekedja för fordon inom yrkestrafiken och är erkända för att vara en skicklig helhetsleverantör som erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ökar förutsättningarna till lönsamhet! Tillsammans med Sandströms Center AB har PN utvecklat en unik utbildning för att skapa nästa generation av skadetekniker.

Information om programmet
Sandströms Center AB är ett privatägt bolag och drivs av familjen Sandströms 2: a och 3:e generation. Familjekänslan genomsyrar hela bolagskulturen där individ, gemenskap och starkt engagemang står i fokus!

Utbildningsprogrammet är baserat på Accelerated Learning, vilket innebär att det kombinerar korta teoretiska sessioner med praktiska övningar för att ge dig alla verktyg du behöver för att lyckas i din roll. Under utbildningen lär du dig alla grunder för att kunna ta dig an en roll som skadetekniker! Du kommer att fördjupa dig i områden som mekaniska arbeten i verkstaden, demontering och återmontering av karosskomponenter, svetsning och plåtarbete. Du genomgår en kostnadsfri intensivutbildning på 2+5 veckor, vilket ger dig möjlighet till en raketstart på din nya karriär som skadetekniker.

Programinnehåll:
Uppstartsevent: Maj
Förstudieperiod: 3 juni - 13 juni 2024 (Distans)
Utbildningsperiod: 17 juni - 19 juli 2024
Examen: 19 juli 2024
Första dag på Sandströms: 22 juli 2024
Omfattning: Heltid
Utbildningsort: Luleå
Arbetsort efter avslutad utbildning: Jordbro, Spånga, Malmö, Helsingborg

Sandströms skadetekniker-utbildning är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och Sandströms Center AB. Under de första 18 månaderna är du anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Sandströms. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos Sandströms. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds:
En kostnadsfri utbildning med garanterad anställning hos Sandströms Center AB. Du erbjuds även ersättning under utbildningsperioden samt ytterligare ersättning för resor, boende och mat! Låter detta för bra för att vara sant? Det tycker inte vi, vi vill satsa på dig som vågar byta karriär och är redo att ge 100% engagemang i allt du tar dig an!

Information om tjänsten
I rollen som Skadetekniker kommer du att tillhöra Sandströms verkstad i Malmö och arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team med ett genuint engagemang för att lösa kundens problem. Du kommer att arbeta självständigt med skadereparationer för transportbilar. Arbetet innehåller allt från plåtriktning, byte av skadade delar, svetsning och spackling/slipning.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Utföra skadereparationer: svetsning, plåtslagning, karosskomponenter t ex, kaross, huv, dörrar och fönster, broms och fjädringskomponenter samt kylsystem
  • Ansvara för att ditt arbeta utförs i linje med deadline
  • Arbeta flexibelt med dina uppdrag för att finnas behjälplig för dina kollegor
Vi söker dig som
  • Har ett starkt tekniskt intresse och inte är rädd för utmaningar utan är nyfiken på att lära!
  • Innehar B-körkort.
  • Har fyllt 18 år.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av praktiskt arbete!

För att bli antagen till utbildningsprogrammet krävs en godkänd hälsoundersökning som bokas av PN i samband med ett erbjudande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas både under utbildningen och på lång sikt hos Sandströms. Sandströms präglas av en unik och familjär kultur som bygger på samarbete, välvilja och genuint engagemang i arbetet. Därför söker vi efter kandidater som känner sig relaterade till följande egenskaper:
  • Flexibel
  • Samarbetsförmåga
  • Prestationsorienterad
  • Ansvarstagande
  • Serviceinriktad
Ansökan och rekryteringsprocess:
När du ansöker till programmet kommer du att tilldelas ett antal frågor där du redogör ditt intresse för satsningen. Eftersom personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska få en plats på utbildningen! Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länkar till tester som ett första steg i rekryteringsprocessen. Det första testet mäter din logiska problemlösningsförmåga (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP).

START: Juni 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Malmö
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Sandströms Center AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 maj 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!