Hoppa till innehåll

Kontorsansvarig

Sista ansökningsdag
19 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

I centrala Malmö söker vår kund en kontorsansvarig på deltid, någon som kan hoppa in vid behov och ta ansvar för deras stora, fina lokaler och vara personen att gå till för alla anställda på plats.

 

Vi söker en flexibel, driven och social person som vill vara ansiktet utåt hos vår kund och samtidigt vara en allt-i-allo person för vår kunds anställda. Du kommer ansvara för växeln, ha kontakt med alla leverantörer till bolaget samt vara en problemlösare för de anställda.

 

Tillsvidareuppdrag hos vår kund sålänge du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbete måndag till fredag, kontorstid, främst vid frånvaro såsom vid sjukdom men också vid planerad ledighet.

 

Randstad Professional är karriärpartnern som hjälper dig att hitta rätt jobb, brinna för det du gör och utveckla din karriär. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Med tillgång till ett brett utbud av möjligheter, ett stort globalt nätverk och vår utpräglade specialisering är vi din vägledande partner som hjälper dig att bygga en givande karriär.


Du ansöker på www.randstad.se, innan den 2024-09-19. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se. Urval sker löpande och via vår hemsida, ansökningshandlingar tas inte emot via mejl.


För Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

Du kommer arbeta självständigt i receptionen på kontoret. Du kommer ha kollegor i samma position på andra kontor i Sverige, men endast du på plats. Du kommer du arbeta med att svara på telefonsamtal, ta emot besökare och kunder på plats och vara ansiktet utåt, hantera post- och paketförsändelser, ansvarig för kaffemaskiner och matleverantörsautomater samt vara kontaktperson för leverantörer till kontoret.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du:


  • Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, gärna på distans för att öka flexibiliteten för att kunna ta pass vid plötslig frånvaro
  • God svenska och engelska, tal och skrift
  • Vara serviceminded och flexibel, villig att arbeta högt och lågt
  • Kunna arbeta självständigt och ta lead på kontoret

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se