Hoppa till innehåll

Group accountant

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Qflow Group formades ur en idé om att samla de bästa företagen i ett gemensamt nätverk för att skapa bättre flow i projekt inom bygg- och anläggningssektorn. Qflow group grundades 2022 och är en snabbväxande koncern som idag utgörs av 15 förvärvade bolag och omsätter ca 900 msek.

Vi söker nu efter en Group accountant som trivs att arbeta i en dynamisk och expansiv verksamhet i en bred operativ roll. Du arbetar nära Head of Group Finance som en viktig stödresurs för hela koncernens redovisning och ekonomihantering.

Ditt främsta fokus blir att stötta i arbetet med att sammanställa och säkerställa god kvalitet avseende koncernens resultat och finansiella ställning. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Ansvara för löpande bokföring och rapportering avseende moderbolag och ett dotterbolag
  • Delaktig i koncernens budget- och prognosprocess
  • Delaktig i konsolideringsprocessen för koncernens enheter och säkerställa att koncernresultat, finansiell ställning och kassaflöde återspeglas korrekt i finansiella rapporter
  • Delaktig i att följa upp och analysera dotterbolagens resultat och finansiella ställning
  • Delaktig i processen kring framtagande av årsredovisning
  • Delaktig i förbättringsprojekt kopplat till struktur och rutiner

För att trivas i rollen ser vi att du tycker om siffror och är serviceinriktad, analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kommer ha ett nära samarbete med representanter från koncernens dotterbolag. Det är därför viktigt att du är relationsorienterad och har ett pedagogiskt förhållningssätt för att stödja våra bolag på bästa sätt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomiområdet samt några års arbetslivserfarenhet. Det är även meriterande om du har IFRS kompetens samt arbetat med Cognos tidigare.

Qflow group befinner sig i ett spännande tillväxtskede där du som Group accountant kommer ha en viktig del i att stödja och utveckla koncernens ekonomifunktion framgent. Vi är en platt organisation där du får stor möjlighet att påverka och forma din roll i takt med att koncernen växer. Som medarbetare ges du även möjlighet att delta i vårt delägarprogram.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se