Hoppa till innehåll

Erfaren Svetsare till Malmö

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en ny kollega till vår kund i centrala Malmö med omgående start! Är du en erfaren Svetsare? Drivs du att jobba med ledarskap? Då kan detta vara nästa steg för dig!

 

Om vår kund

Vår kund är ett tillverkande företag och legoleverantör till välkända svenska industriföretag. Under varumärkena Masterlite, Tectoflow och Tectopower tillverkar de även egna produkter med ett starkt fokus riktat mot energiomställningen i samhället där montagesystem för solceller och elfordonsladdning är kraftiga tillväxtområden.
Vår kund arbetar bland annat med stansning, bockning, svetsning och montering.

 

Om tjänsten

Vi letar efter en erfaren svetsare till vår kund i Malmö som vill axla en roll som Teamledare. Svetsmetoden som anammas i denna roll är MIG. Det är av stor vikt att du har erfarenhet och känner dig bekväm med dessa metoder. Utöver svets, så förekommer diverse verkstadsarbete så som sågning och slipning. Att ta eget ansvar är något du är van och trivs med.
Teamledande svetsare fungerar som en länk mellan Ledning/Produktionschef och medarbetare, genom att delta i produktionsplanering och daglig drift av sin respektive avdelning. Teamledarens roll är även att få avdelningens medarbetare att jobba i samma riktning, driva samarbete, koordinera och få ihop arbetslaget med gemensamma mål.

Här finns stora möjligheter till personlig utveckling och få vara med på en häftig tillväxtresa på ett välmående bolag.

Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Omfattning: Heltidsanställning

Start för detta jobb är omgående. Du kommer börja med en visstidsanställning som konsult. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.

 

Den vi söker

Till uppdraget hos vår kund söker vi dig som har en utbildning som svetsare. Vidare har du även erfarenhet av arbete som svetsare och av metoden MIG. Har du erfarenhet av TIG-svetsning så är det meriterande. Du har arbetat som svetsare och arbetat inom tillverkningsindustrin.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är en teamspelare, har ett stort driv och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett noggrant och organiserat sätt.

 

Kravprofil

  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av svetsmetoden MIG
  • Erfarenhet inom tillverkningsindustrin
  • Utmärkta kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta över olika avdelningar
  • En proaktiv inställning och förmåga att ta initiativ för att driva förbättringar
  • Behärskar svenska språket i flytande tal och skrift
  • Erfarenhet av affärssystem inom produktion/industri

 

Meriterande

  • Erfarenhet av TIG-svetsning
  • Tidigare erfarenhet som arbetsledare/teamledare

 

Om oss

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega I karriären när du söker jobb.
Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

När du blir en av oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.
Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas.
Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss.
Låt oss bli din nya kollega!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se