Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Svetsare till Almeca

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en person som gillar att arbeta med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete? Vill du utvecklas i karriären och på ett familjärt företag? Då är tjänsten som svetsare på Almeca något för dig.

Om Tjänsten
Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom svetsning. Har du även relevant utbildning eller annan svetserfarenhet är det meriterande.

Som person är du engagerad, flexibel och du har lätt för att lära dig nya uppgifter. Du bör vara stresstålig, noggrann och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav på att du har B-körkort. Arbetstiderna är dagtid.

Om Almeca
Almeca är specialister inom svets och plåtslagning. Företaget framställer produkter och lösningar till industriföretag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med fokus på hög kvalitet och en hög leveranssäkerhet. Hos Almeca är inte den ena dagen den andra lik, där du arbetar både i egna verkstaden och på plats ute hos Almecas fantastiska kunder med varierande arbetsuppgifter. Svetsning är vardag, likaså ritningsläsning och beräkning av materialåtgång till de olika projekten du blir tilldelad. Generellt arbetar Almeca med svartstål, men en del rostfritt mm. förekommer. Har du erfarenhet av att svarva så ser vi detta som ett stort plus.

År 2023 förvärvades bolaget av Skåneportar AB. Läs mer om det här: https://www.svenskbyggtidning.se/2023/05/05/skaneportar-vaxer/

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Almeca har i denna process anlitat Adecco för annonsering av tjänsten. Det innebär att Adecco skickar vidare samtliga ansökningar som då hanteras av Almeca.

Vid frågor angående annonseringen kontakta David Berg på david.berg@adecco.se

Välkommen att söka!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!