Hoppa till innehåll

DevSecOps Tekniker Linux

Publiceringsdatum
28 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår kund växer snabbt och står inför en lång och spännande resa med aktuella samhällsnyttiga projekt. På denna resa spelar IT en väsentlig roll, och de driver innovation genom agilt arbete och samarbete. Nu är de i behov av en DevSecOps tekniker inom Linux med kunskaper i OpenStack. 

Anställningsformen är ett konsultuppdrag på ca 8 månader som anställd på NXT Interim, för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund! 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Bakgrundskontroll och säkerhetsintervju är en del av processen, och du behöver vara svensk medborgare.
 

Din roll

Vi söker dig som vill spela en viktig roll i att säkerställa vår kunds framtid genom att bidra till utvecklingen av en ny plattform för hantering av exempelvis lösenord, certifikat och nycklar. Du kommer att vara en del av ett sammansvetsat och erfaret team, vilket ger dig många möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Utöver att bygga och implementera den nya plattformen, kommer teamet du tillhör även att ansvara för företagets befintliga lösningar inom Public Key Infrastructure (PKI), multifaktorautentisering (MFA) och kommunikationssäkerhet (COMSEC). Detta innebär att du får en bred och djup inblick i kritiska säkerhetsfunktioner och teknologier, vilket ytterligare stärker din kompetens och erfarenhet inom området.

Tjänsten innebär ansvar för utveckling och förvaltning av Hashicorp Vault i vår kunds nya plattform. Detta innefattar daglig drift och operativt arbete, såsom hantering av incidenter och beställningar. Arbetet kan även systemdesign i samarbete med kollegor och inkludera deltagande i projekt.

Din profil

För att trivas i rollen som DevSecOps tekniker tror vi att du är en nyfiken person som älskar att djupdyka i problem och ständigt lära dig nya saker. Du brinner för säkerhet och förstår att det är grundläggande för att bygga hållbara system. Vi värdesätter erfarenhet över formell utbildning, så om du har arbetat med containerteknologi och kluster är det ett stort plus. Du trivs med att arbeta i team och ser dig själv som lite av en tekniknörd. Din passion och expertis kommer att göra dig till en ovärderlig tillgång för oss.
 

För att passa i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av:

  • Kubernetes
  • Ansible
  • Terraform
  • GitOps i Gitlab
  • Keycloak
  • REL or Ubuntu

Det är även meriterande med följande:

  • OpenStack
  • Hashicorp Vault
  • IaC
  • IT-säkerhet
  • Automation
  • DevOps
  • Jira

Låter detta som en intressant roll?

Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan, inkluderat CV, på svenska, som matchar vår kunds önskemål. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då anbudstiden är kort.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryterings branschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning (som i denna) tillämpar vi kollektivavtal. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se