Hoppa till innehåll
Mynewsdesk AB logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Drömmer du också om att arbeta med försäljning i ett bolag i framkant där du får hjälpa marknadsledande varumärken i Norden?

Nu söker vi fler Account Managers för att bearbeta Sveriges företag för att underlätta deras vardag, men framförallt att hjälpa dem att bli ännu smartare i sin PR.

Vi är mer än ett Saas-bolag och har en bred portfolio som kan hjälpa såväl den mindre marknadsavdelningen som PR-proffsen. Vi startade i Sverige för 20 år sedan och är idag marknadsledande i Norden. Ett välkänt varumärke med tre kontor i Sverige, med erfarna säljare på samtliga kontor.

Ditt fokus i den här rollen är uppsökande försäljning/kalla samtal, vilket innebär att via telefon och mail kontakta potentiella nya kunder till Mynewsdesk.
Du bör ha stor vana av detta sedan tidigare.

Du förstår vad value selling innebär och en bakgrund inom sälj ser vi som en självklarhet. Har du även erfarenheter från kommunikation, marknadsföring eller PR? Toppen!

Vi erbjuder dig att bli en kollega i ett seniort team, med mycket erfarenhet, där du har en attraktiv provision och en fantastisk portfolio att sälja. Ett av våra värdeord är "sharing knowledge" och det är en naturlig del på Mynewsdesk. Vi delar kontinuerligt med av oss kunskap och utbildar oss själva och varandra för att ge våra kunder de bästa förutsättningarna.

Vem är du?
  • En positiv och initiativrik person med erfarenhet av uppsökande försäljning
  • En förståelse för att struktur tar dig till dina mål
  • En bakgrund inom eller ett intresse för; kommunikation, marknadsföring eller PR
Vad vi erbjuder dig
  • En utvecklingsresa i försäljning och PR
  • Attraktivt provisionssystem
  • Representera Nordens starkaste varumärke inom PR
  • Friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Hybrid arbetsplats
  • Roliga events och en stark sammanhållning
Sagt av några av våra medarbetare

"Jag är stolt över att arbeta för en organisation som har en Challenger-kultur och som har ambitionen att förbli en trendsättare inom PR och kommunikation."

"Jag har aldrig tidigare arbetat på ett företag som har den här fantastiska stämningen!"

Om du istället pratar med några av våra kunder så säger de förmodligen att "Mynewsdesk är mer än en teknisk plattform. Det är också en kunskaps-hubb där Mynewsdesk hjälper oss med allt från att producera texter, ta fram kommunikationsplaner till att anordna utbildningar i kriskommunikation och medieträning"

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Mynewsdesk arbetar aktivt för att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Vi har kul, vi är "Challengers" och tillhandahåller en PR-plattform med marknadsledande intelligens! Vi rekryterar kontinuerligt, så ansök redan idag!

Startdatum: Omgående
Mynewsdesk AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

As a company, Mynewsdesk is a creative workplace where your talents can truly flourish. A place that enables you to grow - both professionally and as an individual. As a rapidly growing company, we're always on the lookout for great people to join us in building the world's leading PR platform.