Hoppa till innehåll

Mobiltekniker 70%, Emporia Malmö!

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en fena på elektronik? Har du tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner eller datorer? Då kanske du är vår nästa topp-reparatör i vår nya butik i Emporia, Malmö!

Om oss

Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, laddare, hållare med mera!

Mobello har sex butiker i Stockholm på följande platser: Skärholmen, Täby, Farsta, Mall of Scandinavia, Åhléns City och Nacka Forum samt en butik i Gränbystaden Uppsala och en i Nordstan Göteborg. Emporia blir därför vår nionde butik!

Om tjänsten som Mobilreparatör

Som Mobilreparatör på Mobello tar du emot, skriver in samt lagar våra kunders enheter. Vi specialiserar oss inom iPhones och iPads. När det inte finns några enheter att laga hjälper du kunder och fungerar som en säljare. Självklart ingår vanliga arbetsuppgifter för butiksarbete så som frontning, städning och ett gemensamt ansvar med butikschefen och övrig personal att hålla butiken i toppskick. Mobellos reparatörer sitter ute i butiken och lagar, vilket innebär att det är ett mycket socialt jobb.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner, antingen privat eller på en tidigare arbetsplats. Skulle du sakna erfarenhet kan vi erbjuda utbildning för rätt person. Skriv gärna några meningar varför just Du skulle passa som vår nya reparatör. Du kanske har byggt datorer tidigare? Viktigast för oss är att du har ett genuint intresse för teknik, är noggrann och är nyfiken på att utvecklas med oss.

Om dig

För att lyckas som Mobilreparatör hos Mobello tror vi att du är..

  • Tekniskt intresserad, noggrann och hänger med i vad som händer på mobilmarknaden
  • Social och utåtriktad och har lätt för att prata med människor
  • Lojal och har hög arbetsmoral: ärlig, seriös och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
  • Serviceinriktad samt brinner för att skapa den bästa Mobello-upplevelsen för våra kunder
  • Initiativtagande och har lätt för att prioritera olika arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta i högt tempo
  • Självgående men också en lagspelare som bidrar till att hålla butik och stämning i bästa skick
  • Noggrann och stadig på händerna

Känner du igen dig? Då är det möjligt att du är vår nästa topp-reparatör! Skriv gärna några ord om varför just Du skulle passa hos oss.

Vi erbjuder

Vi vill att Mobello ska vara den perfekta platsen för dig att växa på, både som människa och som yrkesperson. Vi vill att du ska lyckas och att du ska känna dig motiverad och sporrad varje arbetsdag.

  • Vidareutbildning inom reparation av mobiltelefoner och iPads
  • Upplärning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
  • Spännande tävlingar inom företaget
  • Trevliga kollegor
  • En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla får ta mycket ansvar

Varför skulle just Du passa perfekt för den här tjänsten? Skicka din ansökan+CV i formatet PDF och bifoga en bild på dig själv. Sök jobbet redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se