Hoppa till innehåll

Platschef Malmö

Publiceringsdatum
27 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Platschef Malmö


Maskin & Montage Mech AB är ett Industrisupport-företag som de senaste åren haft en väldigt bra utveckling tack vare våra drivna medarbetare och deras engagemang.

Tack vare vårt kunnande och mångårig erfarenhet, har vi många kunder inom olika industrigrenar men vår primära marknad är hissindustrin då vi har partneravtal med alla ledande hissleverantörer i landet. Mer om oss kan du läsa på vår hemsida www.mechab.com

Under 2022 öppnade vi en filial i Göteborg och den goda utvecklingen har lett till att några vi behöver förändra och anpassa organisationen så att vi skall kunna möta efterfrågan bättre. Vi behöver därför hitta en kollega till vår Platschef i Göteborg och söker därför en Platschef som skall ansvara för filialen i Malmö.

Till vårt kontor i Malmö, söker vi nu därför en självgående och erfaren ledare med minst 10 års erfarenhet inom industriplåtslageri, montage, industriservice och/eller industrismide.

Om du har en positiv inställning till problemlösning och om du besitter nedanstående egenskaper, passar du troligtvis in i vårt Team:

· God ledare

· Självgående

· Lösningsorienterad

· Kundorienterad

· Erfarenhet av teknisk försäljning

· Hög arbetsmoral

· Gillar ordning & reda

· Stresstålig

· Kvalitetsmedveten

· Flexibel

Om du dessutom har erfarenhet från hissindustrin eller industriservice, ser vi det som en klar fördel då många av våra kunder är just hissföretag och produktionsföretag.

Du kommer ha direktkontakt med våra kunder både i verkstad och ute på fältet, per telefon och via mail. Eftersom många av våra kunder också kan vara engelsktalande är goda kunskaper i engelska meriterande. Goda kunskaper i något av Balkanspråken (kroatiska, bosniska och serbiska) är också en fördel, då många av våra medarbetare kommer därifrån.

Vi ser gärna att du har någon typ av teknisk eftergymnasial utbildning för att kunna lösa kundernas problem och även ha bättre förutsättningar att hantera dokumentation, regelverk och miljökrav som idag ställs på denna typ av verksamhet

Om du är intresserad av att leda teamet i Malmö, är du välkommen att skicka in din ansökan till work@mechab.com, vänligen skriv "Platsschef Malmö" i ämnesraden.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se