Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Projektsamordnare till enheten för fysisk miljö på förskoleförvaltningen

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I nära samarbete med enhetens övriga medarbetare koordinerar projektsamordnaren enskilda ny- och ombyggnadsprojekt av förskolor. Projektsamordnaren är förskoleförvaltningens representant vid ny- och ombyggnadsprojekt gentemot interna och externa aktörer samt myndigheter - från detaljplaneskede till verksamhetsstart. Nu behöver vi förstärka vår enhet med en projektsamordnare, är det dig vi letar efter?

Som projektsamordnare ansvarar du för att utformningen av respektive projekt följer förskoleförvaltningens styrdokument samt säkerställer planering för ekonomi, tid och kvalitet. I detta arbete ingår bland annat att medverka i projekteringen med respektive fastighetsägare eller utförarorganisation, ta fram förslag till investeringsbudget, granska hyreskontrakt och medverka vid hyresförhandlingar samt säkerställa upphandlingar och andra avtal som krävs för driftsättning.

Exempel på områden som du kommer att arbeta med är:

  • Bevaka förskoleförvaltningens intresse och mål i framtagandet av bygghandlingar
  • Agera beställarombud i projekteringsprocessen
  • Planera och koordinera inredning och dess upphandling
  • Fungera som den kommunicerande länken mellan byggherre och verksamhet
  • Medverkar i detaljplaneskedet vid om- och nybyggnationer av förskolor
  • Utveckla våra processer framåt och delta i projekt där kunskapen efterfrågas
Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom projektledning, fastighetsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

För att lyckas i rollen som projektsamordnare ser vi att du har minst ett års praktisk erfarenhet av projektledning, koordinering och arbete med uppföljning och budget kopplat till dina projekt. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från offentlig sektor.

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet inom ekonomi, avtals- och fastighetsjuridik samt projekt/processledning. Då en del av din arbetstid kommer att vara ute på dina byggprojekt krävs B-körkort i tjänsten.

Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi söker dig som är lösningsorienterad och har kapaciteten att se helheten i ett uppdrag. Som person är du förtroendeingivande och kommunikativ med förmåga att driva och leda en process framåt. Du har god självkännedom, är prestigelös, nyfiken och trivs med samarbeten i olika former.

Om arbetsplatsen

Enheten för fysisk miljö tillhör ekonomiavdelningen vilken är en av förvaltningens fyra stabsavdelningar. Enheten genomför strategiska analyser av lokalbehovet, föreslår nya lokaler och avyttringar samt utvecklar och förbättrar de fysiska miljöerna i samarbete med verksamhet och fastighetsägare. Dessutom samordnar enheten förvaltningens interna säkerhetsarbete och inköp. Enheten ger även stöd och service till förvaltningens verksamheter, driver utveckling samt deltar i kommunövergripande utredningar.
Förskoleförvaltningen är en av Malmös största förvaltningar. Vi har cirka 4700 medarbetare som varje dag möter cirka 17 000 barn och deras vårdnadshavare på någon av våra 200 förskolor. Som medarbetare hos oss blir du del av en organisation där många spännande initiativ och idéer tar fart. När det gäller förskola vänds många blickar mot förskoleförvaltningen i Malmö stad. Det gillar vi.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter
och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Vad erbjuder vi dig?

  • En arbetsplats där vi tillvaratar allas kompetenser och värdesätter samarbete
  • Ett team som drivs av att utvecklas tillsammans och som söker nya vägar framåt i det gemensamma arbetet
  • Sist men inte minst; meningsfulla arbetsuppgifter med barnens bästa ständigt i fokus

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Låter detta som en tjänst för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

För eventuella frågor finns Gabriella Fricke tillgänglig från den 29 juli.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på Skola eller förskola | Polismyndigheten (polisen.se)

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren