Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Biträdande rektor till Höjaskolan

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu har du möjligheten att söka jobbet som biträdande rektor på Höjaskolan! 

Här välkomnas du till en stabil skola och blir en del av en ledningsgrupp bestående av en administrativ chef, två biträdande rektorer och rektor. På Höjaskolan har vi drivna medarbetare och är stolta över hur vi arbetar för det gemensamma lärandet genom att både stötta och utmana varandra. I ledningsgruppen samarbetar vi tätt, och tillsammans med resten av skolan arbetar vi hårt för att öka våra elevers måluppfyllelse genom utveckling av undervisning och uppföljning av resultat med arbetsglädje och god arbetsmiljö längs vägen.  

I ditt uppdrag ansvarar du för åk. F-3 samt fritidshemmet där du leder, utvecklar och organiserar inom ramen för din delegation från rektor.  

Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Höjaskolan! 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en akademisk examen med minst 30 HP pedagogik. Har du rektorsutbildning eller annan ledarutbildning är det meriterande. Du har minst tre års erfarenhet från elevnära arbete i skolverksamhet samt ledarerfarenhet från skola. Det är meriterande om du tidigare arbetat som skolledare samt om du arbetat i åk. F-3 och/eller fritidshem.  

Du är en person som trivs med att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Du drivs av utveckling men har samtidigt förmågan att lyssna in och stötta. För att trivas och lyckas i rollen tror vi även det är viktigt att du, precis som vi, har mycket lösningsfokus och lyfter framgångar i vardagen. 

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen

Höjaskolan är en F-9-skola med cirka 520 elever och 65 kollegor i östra delarna av Malmö. Det våra medarbetare beskriver som utmärkande hos oss är en välkomnande och stöttande miljö där man kan utvecklas i sin profession i samarbete med en skolledning som både ser och hör sin personal. Hos oss ska alla känna att man utvecklas, både elever, medarbetare och chefer.  

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: 100%.
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren