Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker TIP sin nya stjärna som vill leda kylverkstaden i Malmö till ett ännu coolare position! 

Om företaget

TIP är ledande inom service och uthyrning av trailers. Med 50 års erfarenhet i branschen är de experter inom trailerbranschen.

Huvudkontoret ligger i Amsterdam och de tjänar deras kunder från 92 platser spridda över 17 länder i Europa och Nordamerika. Deras mångåriga erfarenhet av underhåll av trailers utgör en solid bas med omfattande expertis för det underhåll och den service de tillhandahåller. TIP har rutiner och utbildade tekniker på plats för att utföra snabb planerad och akut service. Deras certifierade trailertekniker och förstklassiga mekaniker ger utmärkt underhåll, oavsett om de görs i en av TIP:s många verkstäder eller på plats via vår ständigt växande vagnpark av mobila serviceenheter. 

Din Framtid

Som verkstadschef på TIP i Malmö är du kollegan som ger förutsättningarna för att teamet tillsammans ska lyckas i sina uppdrag. Du kommer att ansvara för driften i kylverkstaden, planera och fördela arbetet för att säkerställa maximal produktivitet med den tillgängliga personalen. Du kommer att underhålla och reparera både TIP:s flotta av tunga godstrailers och kundernas egna trailers enligt högsta kvalitetsstandard.

Rollen som verkstadschef har väldigt varierande och ingen dag är sig likt. Du kommer att ansvara för en bra dialog direkt med kund och deras specialister på plats. Du gör med ständiga förbättringar, projektledningar över så väl längre tid som i dagliga arbetsuppgifter. Faktueringsflödet för verksamheten kommer du bemästra till full över tid. Upprätthåller kvalitet och processer genom daglig coaching till mekanikerna. Du ansvarar och utför ATP-kalltester. Du säkerställer att vi har 100% koll på garantireparationer och processerna kring dem.

Efterfrågan på deras tjänster ökar kraftigt. Du kommer därmed vara en viktig länk i att utöka och organisera en expanderande verksamhet.

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Det här är ett väldigt roligt jobb med stor frihet och ändå styrt. Man behöver ha god erfarenhet av situations anpassat ledarskap och coacha både kollegor och team i ständig förbättring. Du är en driven person med en vilja om att vara en bra ledare och förebild för teamet.

Vidare bör du vara strukturerad och ha förmåga att planera och organisera arbetet effektivt.

Då du kommer att ansvara för en kylverkstad är det ett krav att du har bred erfarenhet av transportkylaggregat. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Det är meriterande om du kan ett annat skandinaviskt språk.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Tip Trailer Services Sweden AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se