Hoppa till innehåll

Tech Sales & Relationship | Wheelscanning Sweden AB

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Wheelscanning Med en verksamhet startad 2020 är Wheelscanning Sweden AB en pionjär inom automation och digitalisering av däck- och bilverkstäder. Med innovativa produkter baserade på avancerad stereokamerateknik, som mäter däckmönsterdjup med precision, har vi snabbt blivit en känd aktör i branschen. Våra produkter är utvecklade med högsta standarder för att möta de skiftande behoven på de befintliga marknaderna i Tyskland, Norge och Sverige. Vi är stolt ägda av Svenska Lager, Saab Ventures, Almi och Pro Unica Invest, och vi växer kontinuerligt.

Välkommen till en tjänst med teknik, kundrelationer och B2B

Vi söker dig som är redo att ta dig an rollen som Tech Sales & Relationship hos oss på Wheelscanning.

Ditt uppdrag består i absolut huvudsak av att driva försäljningen och öka medvetenheten av våra branschrevolutionerande produkter hos däckverkstäder. Du kommer i din vardag att arbeta uppsökande och supporterande gentemot kund. I tjänsten hanterar du beprövad teknik inom hårdvarusidan med integrerade innovativa systemlösningar. Då vi är ett företag på frammarsch kommer detta även att spegla sig i din vardagliga roll. Kundstocken du supporterar och vårdar är växande och därmed arbetar du med försäljning gentemot såväl nya som befintliga kunder, och utöver försäljningen även som ett tekniskt bollplank, både på distans och hands-on ut hos kunden. I ena stunden i egenskap som säljare och nästa gång vid driftsättningen av utrustning du tidigare sålt. Som en närvarande kombination av säljare och teknisk support bidrar du till att spara tid, öka kvaliteten och generera nya försäljningsmöjligheter för kunder inom däck- och bilhandeln. Återkommande resor ingår i tjänsten.

Din profil

Om du lockas av samspelet mellan teknik och innovation, samt vill vara en del av ett företag på frammarsch, är detta resan du inte vill missa. Vi söker dig som trivs i en proaktiv vardag där du självständigt driver dina affärer. Dina personliga egenskaper lämpar sig väl inom framgångsrik försäljning. Du har en blandning av relevant tekniskt kunnande vilka skapar god förståelse av vår produktportfölj. Du har tekniska kunskaper, men framför allt besitter du en god systemförståelse som gör att du har lätt för att förstå hur tekniska lösningar integrerar och skapar kundvärde. Utöver dina tekniska färdigheter brinner du för att göra affärer och bidra till goda kundrelationer. Du talar och skriver svenska obehindrat och känner dig bekväm med att använda engelskan muntligt och i skrift i din vardag. Körkort B är ett krav.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Wheelscanning Sweden AB med HIREQ. Vi är öppensinnade för din tidigare arbetslivserfarenhet och uppmuntrar såväl seniora som mer oerfarna kandidater. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se