Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Paid Media Manager till Pågen

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu


Paid Media Manager till Pågen


Vill du mötas av doften av nybakade kanelgifflar och nybakat bröd när du kliver in på kontoret? På Pågen bakas det med kärlek med mjöl från egen kvarn, noga utvalda råvaror och med stor omsorg om produkter, medarbetare och konsumenter.

Pågen söker nu en erfaren och strategiskt orienterad Paid Media Manager som kan leda och hantera företagets mediekampanjer i Sverige för att uppnå uppsatta mål för våra varumärken.

Rollen som Paid Media Manager

I rollen som Paid Media Manager kommer du att spela en avgörande roll i att utveckla och implementera strategier för medieplanering och kampanjhantering. Du kommer att samarbeta nära med olika personer i marknadsföringsteamet, innehållsproducenter och externa partners för att säkerställa att kampanjerna ligger i linje med Pågens övergripande affärsmål och varumärkesidentitet.

Dina ansvarsområden innefattar att:
  • Genomföra marknads- och konkurrensanalyser för att identifiera trender och möjligheter i media.
  • Utveckla strategiska mediaplaner baserade på varumärkets mål och budskap.
  • Välja och köpa medieplatsannonsering, inklusive TV, radio, print och digitala kanaler.
  • Förhandla avtal med medieägare för att säkerställa bästa möjliga priser och exponering.
  • Kontinuerligt övervaka och optimera kampanjer för att säkerställa att de når sina mål.
  • Analysera kampanjresultat och presentera insiktsrapportering och rekommendationer internt.
  • Säkerställa att insikter blir till actions i medieplanen.
  • Hantera och följa upp mediabudget och fakturering.
  • Hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och innovationerna inom mediebranschen.
  • Samarbeta med interna team för att utforma annons- och kampanjmaterial.
Du rapporterar till Head of Brand & Marketing. Rollen innebär även många kontaktytor, både interna och externa. Exempelvis kommer du att samarbeta med Head of Brand & Marketing, Brand Marketing Managers, Digital Media specialist, Trade Marketing Managers, innehållsproducenter samt externa partners som mediahus och mediatekniska plattformar.

Om dig, din bakgrund och erfarenhet

För att kunna leverera i rollen ser vi att du har ca 7 års erfarenhet inom branschen och minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt relevant eftergymnasial utbildning. Det krävs att du har erfarenhet av strategisk medieplanering, kampanjhantering, analys och rapport för att utvärdera kampanjresultat och hitta rekommendationer för förbättring.

Du behöver vara van att förhandla avtal med medieägare för optimal exponering till bästa möjliga priser och även mycket god erfarenhet av att hanterat stora mediabudgetar för att maximera avkastningen på investeringen. Du ska vara van att arbeta med kontinuerlig uppföljning och optimering av kampanjerna för att säkerställa att vi når utsatta mål.

För att hålla sig i framkant med både teknik, trender och branschnyheter så måste man ha ett genuint intresse och ständigt hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och innovationerna inom mediebranschen.

Det krävs att du har starka analytiska färdigheter, är kommunikativ med god samarbetsförmåga samtidigt som du är resultatorienterad och målfokuserad

Du behöver kunna arbeta självständig och tycka att det är utvecklande att hålla dig uppdaterad om digitala trender.

Bra att veta

Rollen är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringen är på huvudkontoret i Malmö.

Pågen erbjuder en flexibilitet i arbetstider och ett upplägg där du kan jobba 4 dagar på kontoret, och en dag hemma.

Pågen har produktutveckling och produktion direkt i huset där de säkrar existerande storsäljare och framtida succéer. Pågen har en entreprenörsdriven kultur med korta beslutsvägar och stark lokal förankring. Du blir en del av ett erfaret och engagerat team med stor samlad kompetens. Pågen är en arbetsplats med stor gemenskap och framtidstro som visar omtanke om människor, samhälle och miljö.

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

Har du frågor om rollen eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta jessica.fischer@hammerhanborg.com

Om Pågen
Vi månar om vår kultur och värderingar som genomsyrar vårt sätt att arbeta. Tillsammans ser vi till att få saker att hända och vi arbetar mot våra gemensamma mål. Vi når framgång genom vårt engagemang, vår vilja till utveckling och att fokusera på möjligheter. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka nytt och utmanar både oss själva och varandra för att hela tiden lära mer. Att se till helheten, vara respektfulla men utmanande kännetecknar vårt arbetssätt.

Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker samt i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Vissa produkter exporteras till 25 olika länder. Företaget som har sitt huvudkontor i Malmö har en stark utveckling och tillväxt och verkar i en stabil bransch. Omsättningen är knappt 4 miljarder SEK.

Mer information hittar du på www.pagen.se




För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.

Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
Hammer & Hanborg Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med snart 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.