Hoppa till innehåll

Planeringsexpert/Butikssäljare sökes till Elfa i Malmö

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Planeringsexpert/Butikssäljare sökes till Elfa i Malmö

Trivs du med varierande uppgifter i en miljö där kunden står i fokus? Ser du kvalitet, affärsmässighet och en god service som en självklarhet? Vill du vara med och utveckla en innovativ och växande verksamhet? Nu söker vi dig som vill ansluta till Elfas stora Studiosatsning!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Planeringsexpert/Butikssäljare på Elfa är ditt huvudsakliga ansvar att genomföra planeringsmöten och driva försäljningen av Elfas lösningar. Du arbetar nära dina kollegor i teamet och tillsammans hjälps ni åt för att nå bästa möjliga resultat. Det är en varierande roll där du träffar kunder både digitalt och i Elfas Studio. Du får verka i en inspirerande miljö, delta aktivt i utvecklings- och förbättringsarbete och har en viktig roll i att främja samarbete internt och externt. Du följer kunden genom hela processen och blir därmed en nyckelspelare i att sprida Elfas varumärke.

Då detta är en kombinerad tjänst kommer du utifrån behov att arbeta cirka 25-30% i Elfas Studio som Butikssäljare. Där möter du Elfas kunder, hanterar betalningar, besvarar sortimentsfrågor och utför drop-in planeringar. Du ges således en unik möjlighet till ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 
  • Boka, genomföra och följa upp planeringsmöten med kunder.
  • Driva försäljningen av Elfas lösningar.
  • Ta emot och registrera order.
  • Hantera frågor från kunder gällande ordrar, leveranser, beställningar och betalning.
  • Arbeta i butiken med att svara på frågor, möta besökande kunder och hantera betalningar.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Planeringsexpert/Butikssäljare ser vi att du har ett genuint intresse för förvaring, inredning och problemlösning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service i en administrativ roll och trivs i en varierande miljö. Du har ett analytiskt sinne och en förmåga att praktiskt agera på dina slutsatser. Vidare är du en lagspelare som ser en god service som en självklarhet. Du agerar affärsmässigt och är en god ambassadör för företaget. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och uppskattar ordning och reda.

Viktigt för tjänsten:
 
  • Tidigare erfarenhet från administration och service, gärna från en liknande roll.
  • God analytisk förmåga samt lösningsorienterad personlighet.
  • God dator- och systemvana.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Planeringsexpert/Butikssäljare är en konsultanställning vars omfattning bestäms utifrån verksamhetens behov. Arbetstiderna är förlagda främst eftermiddag/kväll samt var tredje helg. Tiderna kan komma att förändras framåt. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.
 
ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Moa Lavergren på via  073-8617272 eller moa.lavergren@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se