Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Student / extrajobb till eventuppdrag för varumärket BRIO

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du student och vill arbeta några dagar i augusti och september på ett stort event för BRIO? Är du självgående och en framåt och social person? Då kan detta uppdrag passa dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som är uppdelat på två event; ett i augusti och ett i september.

Om företaget

BRIO ingår sedan 2015 i Ravensburger Group. Ravensburger är ett av de ledande varumärkena för pussel, spel och aktivitetsprodukter i Europa. I koncernens portfölj ingår varumärkena Ravensburger, BRIO, Thinkfun samt Alga.

Arbetsuppgifter

I rollen som eventpersonal kommer du vara med och ansvara för BRIOs event; allt från att bygga eventet till att ta emot besökare för att sedan också packa ihop eventet. Din främsta uppgift är att se till att BRIOs event ser rent och snyggt ut samt att eventuellt guida och supportera vid lek. Du kommer även vara med och svara på olika konsumentfrågor och vara ansiktet utåt för företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Pågående eftergymnasial utbildning
* Service minded
* Utåtriktad
* Sinne för ordning och reda

Vi tror att du som söker är barnkär och får varje besökare att känna sig välkommen och omhändertagen. Då rollen kräver att du är självgående och ansvarstagande är du som person prestigelös, ser vad som behöver göras och tar egna initiativ samt är behjälplig där det behövs. Därtill är du en representativ och kommunikativ person som har ett gott öga för ordning och reda. Du har ett stort engagemang och vill alltid göra ditt yttersta.

Övrig information

Start: Augusti och september
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.