Hoppa till innehåll

QC-analytiker sökes till Bioglan AB i Malmö

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Älskar du att spendera tid i labbet? Vill du vara en del av ett team som präglas av värme, gemenskap och glädje? Då är tjänsten som QC-analytiker hos oss kanske ditt nästa steg i karriären.

Om tjänsten

Bioglan växer för fullt och det är därför dags för oss att utöka vårt härliga QC-team med ytterligare en kollega. Vi har många och varierande produkter och utför i vårt fina QC-labb analyser på råvaror och produkter för såväl reguljär produktion som för våra många växande utvecklingsprojekt.

Som QC-analytiker kommer du vara en viktig del av QC-avdelningen, en välfungerande grupp om 22 personer som hjälps åt, har kul tillsammans och stöttar varandra för att möta kvalitetskrav och deadlines från myndigheter och kunder. Vi är lyhörda och erbjuder en arbetsmiljö där våra anställda ges möjlighet att tycka till och påverka sin arbetssituation. För oss är trivsel, en god arbetsmiljö och personlig utveckling mycket viktigt. Eftersom vi är väldigt måna om personalgruppens välmående kommer stor vikt läggas vid din personlighet.

Då tjänsten som QC-analytiker kommer vara nästan 100% analytisk söker vi dig som trivs i labbet och brinner för att laborera. Du kommer få möjligheten att arbeta med många olika sorters analyser, från enkel baskemi till HPLC och GC vilket gör arbetet både varierat och spännande.


Du kommer till exempel att:

  • Analysera råvaror enligt farmakopémetoder och produkter där analysmetoderna är framtagna av Bioglan QC eller våra kunder.

  •  Utföra analyser tillhörande efterkontroller och stabilitetsstudier

  • Arbeta enligt GMP.

  • Skriva och uppdatera SOPar.

 
Din profil

Det viktigaste för att lyckas i rollen är att du är ansvarstagande, serviceinriktad, noggrann och flexibel i ditt sätt att utföra ditt arbete och möta dina kollegor inom bolaget. Du har ett positivt mind set och trivs i en miljö med omväxlande arbetsuppgifter.


Utöver detta ser vi att du har:

  • Akademisk utbildning som högskoleingenjör i kemi eller motsvarande.

  •  Mycket goda kunskaper i svenska och engelska så du är flytande i tal och skrift.

  •  Erfarenhet av att arbeta enligt GMP är meriterande.

  •   Erfarenhet av arbete med HPLC/GC-tekniker är meriterande.

Vi erbjuder

  •  Centralt läge i Malmö hamn med gratis parkering,

  •  Förmånspaket inklusive friskvårdsbidrag, gratis frukost och frukt dagligen och möjlighet till förmånscykel,

  •  Flexibel arbetstid,

  •  Ledighet röda dagar, kortare arbetsdag dag före röd dag samt ledighet dagarna mellan jul och nyår,

  •  Kontinuerlig kompetensutveckling

 

Praktiskt

  • Tillsvidareanställning på heltid

  • Tillträde enligt överenskommelse

  • Placerad i Malmö – ej hybrid

  • Anställningen omfattas av kollektivavtal

Ansökan
Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka. Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”.

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Ylva Andersson (QC Manager) på 040–28 75 09, Sara Schultz (Team leader) på 040–28 75 52 eller Daniel Kuster (QC lab support) på 040–28 75 01.

Sista ansökningsdag är 2024-05-31 

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.


Om oss

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika som varje dag hjälper människor över hela världen. I Malmö tillverkas produkter för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. På Bioglan värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och vår organisation. Vi värdesätter en positiv och nyfiken inställning och ett professionellt och kompetensbaserat arbetssätt.

Bioglan AB har strax över 100 medarbetare som definieras av en stor mångfald, med hänsyn till ålder, nationalitet och utbildning, vid anläggningen i Malmö. Organisationen är ansluten till IKEM-förbunden.

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se