Hoppa till innehåll

Är du den Aktivitetsledare vi söker?

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Märsgränd är ett modernt och trivsamt äldreboendebeläget i Västra hamnen i Malmö. Det fräscha boendet är ett livsstilsboende med inriktning Sport & SPA vilket innebär att hälsa och välmående står i fokus.

Beskrivning av tjänsten

På Attendo Märsgränd ska det finnas ett varierande utbud av aktiviteter - både individanpassade men också gemensamma gruppaktiviteter. Som Aktivitetsledare är du navet i hjulet och arbetar både övergripande med planering men är även delaktig i aktivteter och händelser i verksamheten. Till din hjälp har du aktivitetsombud som tillsamans med dig månatligen planerar kommande aktiviteter/händelser. Du behöver kunna arbeta självständigt men ska även ha förmåga att samarbeta med olika aktörer. Du ser inga gränser i aktivitetsutbud och har förmåga att skapa nätverk för framtida samarbete. Personlig lämplighetvärderas högt. Äldrepedagogutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

  • Arbetstid: måndag till fredag helgfria dagar
  • Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
  • Tjänstgöringsgrad: 85%

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

På Attendo arbetar vi helhjärtat med att ge trygghet och omsorg till människor som behöver stöd i vardagen. Vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder där vi visar att vi bryr oss om varandra. Vi kallar det Med hjärta för omsorg.

Attendo har en bred verksamhet där du får möjlighet att utvecklas utifrån dina intressen och kompetenser. Vi erbjuder karriärvägar med möjlighet till personlig utveckling där du kan göra skillnad.

Vi tror att delaktighet, tydlig kommunikation och ett närvarande ledarskap leder till trivsel och arbetsglädje.

Attendo är en lärande organisation och välkomnar nya idéer och initiativ för att vi tillsammans ska kunna utveckla omsorgen framåt.

Våra värderingar Omtanke, Engagemang och Kompetens vägleder oss i vårt arbete för att kunderna ska trivas och känna självständighet.

Vi erbjuder kollektivavtal, tjänstepension och avtalsförsäkringar för att ge dig en trygg anställning. Som medarbetare får du även del av förmåner, däribland friskvårdsbidrag, attraktiva erbjudanden och rabatter via förmånsportalen Benify.

Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Välkommen med din ansökan – tillsammans gör vi omsorgen bättre!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se