Hoppa till innehåll
Asbest-Ident Umeå AB logotyp

Kontorsansvarig laborant sökes till Asbest-Ident i Malmö.

Asbest-Ident utför analyser av asbestförekomst i byggnadsmaterial och våra kunder återfinns i huvudsak inom bygg- och fastighetsbranschen. Företaget är i ett expansivt skede och hösten 2024 öppnar vi ett nytt labbkontor i Malmö där vi nu söker en serviceinriktad laborant.

I ditt arbete kommer du att administrera och analysera prover via okulär mikroskopisk bedömning i labbet, ansvara för kundmottagning, fakturering och enklare administration. I arbetet ingår även att samverka med sälj-/kundansvarig utöver att bidra i utvecklingen av våra tjänster samt det löpande förbättringsarbetet på företaget. I tjänsten kan det även förekomma kortare arbetsresor till våra labb i Örebro respektive Umeå.

För att trivas ihop
Vi söker dig, en ansvarsfull lagspelare som tror dig trivas med en bra mix av praktiskt, administrativt och kundinriktat arbetsinnehåll. Likaså att du tilltalas av att fungera som en viktig spelare i etableringen av vårt nya labbkontor.

Vi ser gärna att du är noggrann med god blick för detaljer, är serviceinriktad, framstegsfokuserad och flexibel, att du uttrycker dig väl i tal och skrift (svenska) samt har goda datakunskaper. Vi tror även att du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du trivs i grupp och helst möter både kollegor och kunder i en kreativ och samarbetsinriktad anda. Erfarenhet från labbmiljö eller byggbranschen är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Hos oss möter du en förhållandevis lugn arbetsplats med ett positivt arbetsklimat. Vi erbjuder dig ett varierat arbetsinnehåll och utvecklingsmöjligheter i ett företag med teamkänsla, ambitioner och framåtanda.

Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde första halvan av augusti 2024 enligt överenskommelse. Din anställning inleds med en omfattande internutbildning delvis förlagd i Umeå.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 16 juni.
Asbest-Ident Umeå AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Asbest-Ident Umeå AB har funnits sedan 2013 och har sitt huvudkontor och labb i Umeå där vi servar kunder i Norrland men även övriga Sverige. Under de senaste tre åren har stora satsningar gjorts för att utveckla tjänsteutbudet samt bredda upptagningsområdet, bland annat med etableringen av labbkontor i Örebro och nu även i Malmö.

Läs mer om Asbest-Ident på https://asbest-ident.se