Hoppa till innehåll
VÄTE Rail AB logotyp

Operativ Ledare Malmö

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Har du funderat på en karriär inom järnvägen? I en bransch som präglas av gröna transporter och miljö? Framtidens höga krav på omställning till mer miljövänliga, digitaliserade och tekniskt avancerade transportsystem är redan en del av vår vardag.

Vi är ett expanderande godstågbolag och har uppdrag på fler platser i Sverige. Vi har växling på följande platser Malmö, Örtofta, Trelleborg, Helsingborg, Göteborg, Uddevalla, Hallsberg, Kumla, Stockholm-Årsta, Västerås, Norrköping, Sundsvall, Iggesund, Fors och Ånge.

Nu söker vi ytterligare en person som operativ ledare för vår verksamhet för driften med placering i Malmö. Du får vara med och vidareutveckla tjänsten tillsammans med de som i dag leder verksamheten.Verksamheten expanderar och uppdragen ökar så nu behöver vi utöka den operativa ledningen

Tjänsten som operativ ledare innebär skifttjänstgöring.

Andra viktiga egenskaper för tjänsten är god samarbetsförmåga och ödmjukhet. Tjänsten innebär också att du är självständig och kan fatta egna beslut. I den här rollen kommer dina personliga egenskaper att värderas högt.

Vi söker dig som har:
  • Avslutad och godkänd gymnasieexamen eller minst 5 års arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Datautbildning eller arbetslivserfarenhet med Offices programmen.
Det är meriterande om du även har:
  • Arbetslivserfarenhet från operativt ledningsarbete eller liknande.
  • Du ska vara noggrann, stresstålig, serviceinriktad och mån om att leverera goda resultat.
Om du är intresserad av tjänsten tveka inte att skicka in din ansökan omgående då vi går igenom dessa löpande och tjänsten skall tillsättas så snart kvalificerad person intervjuats.

För mer information, eller skicka ansökan till:

Ring: Mats Lybe +46 723 21 84 14
Mail: mats.lybe@vaterail.se
Hemsida: vaterail.se
VÄTE Rail AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Väte Rail grundades 2009 och har på 14 år växt till ett företag med drygt 90 anställda. Vi arbetar med 14 olika affärer över hela Sverige med ca 20 olika kunder och har i dagsläget en omsättning på ca 120 miljoner kronor om året. Vi har en stabil och bred verksamhet inom flera järnvägsområden, från terminalservice till växling till gods- och persontågtrafik och tågtjänst.

Vårt mål är att bli Sveriges miljövänligaste järnvägsbolag och vi arbetar med innovativa energikällor. Vi har också som mål att vara Sveriges bästa arbetsgivare och värdesätter alla medarbetares unika kompetens högt. Vår vision är

"VÄTE - Sveriges grönaste godståg". Never give up, nothing for free