Hoppa till innehåll
tommy logotyp

CE chaufför till Tommy´s Kranbilar i Helsingborg AB

Publiceringsdatum
26 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Tommy´s Kranbilar i Helsingborg AB har en lång och gedigen historia. Sedan 2021 ingår Tommy´s i INFRALOGISTIC koncernen. Vi erbjuder kranbilstransporter, anläggningstransporter samt recycling tjänster. Vi finns idag med vår kranbilsverksamheten i Helsingborg och med vår recycling verksamhet och anläggningstransporter i Malmö.

Om tjänsten
Tommy´s Kranbilar i Helsingborg AB söker nu en CE chaufför till deras bil och släp (lastväxlare) med placeringsort Malmö. Verksamheten omfattas av transporter med grus, stenmaterial och schakt ut till våra kunder och avsättningar. Oftast rullar hela ekipaget men det händer att man också kör med bara bil. I din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning. Säkerhet och ordning och reda är ledord för dig. Arbetstiderna är i regel 7-16.

Viktigt för tjänsten
- CE behörighet och YKB.
- Viss datavana
- Svenska i tal och skrift är ett krav.
- Minst 2 års erfarenhet från likande körning med lastväxlare.

Tjänsten innebär heltidsarbete med 6 månaders provanställning direkt hos Tommy´s Kranbilar i Helsingborg AB

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig:

Robin Ögren via robin.ogren@tommysab.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

tommy logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!