Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare sökes för extrajobb i Arlöv!

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student och söker ett roligt och fartfyllt arbete på lager med omgående start? Har du tidigare arbetat med truckkörning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund tillhandahåller ett av marknadens största utbud av komponenter för lätta och tunga lastbilar samt maskiner inom skog, lantbruk och entreprenad. De har som målsättning att tillsammans med deras kunder alltid ligga i framkant och erbjuda marknaden mycket effektiva och högkvalitativa lösningar.

Som lagermedarbetare kommer du arbeta med orderplock med hjälp av truck. Det förekommer även plock för hand i automat. Artiklarna du plockar är maskinreservdelar. Du kommer även att arbeta med diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager. Här får du en möjlighet till spännande och utvecklande arbetsuppgifter.

Arbetstiderna är fredagar 07.00-16.00. Vidare förekommer det fler pass vid behov under veckan. Vi ser gärna att du är tillgänglig 2 pass i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Arlöv. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser gärna att du har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen ser vi att du är en ansvarstagande och driven person. Du har förmågan att kunna hålla ett högt tempo i ditt arbete samtidigt som du har ett öga för kvalité. Vi ser gärna att du har tidigare lagererfarenhet.

Krav för tjänsten är Truckkort A1-2 B1-5. Det är meriterande om du även har B6 samt erfarenhet med Astro. Vidare är det ett krav att du studerar eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50 % och att du är tillgänglig minst 2 dagar i veckan och kan hoppa in med kort varsel vid behov.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar med urval löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com