Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare för sommarjobb i Malmö sökes!

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student och söker ett roligt och fartfyllt arbete på lager med omgående start? Har du tidigare arbetat med truckkörning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning (höglyftande plocktruck) där du kommer arbeta med plock av olika artiklar. Det är ett högt tempo och full fart så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Tjänsten förväntas starta omgående. Där du arbetar extra vid sidan av dina studier och sedan arbetar du heltid i sommar.

Veckorna som gäller i sommar är i första hand är vecka 24 - vecka 35, måndag till fredag. Arbetstiderna kommer vara förlagda 07:15-16:00.

Vi söker dig som vill arbeta extra under våren och upp mot heltid under sommarmånaderna. Det finns även stora chanser att fortsätta jobba extra i höst, vid sidan av dina studier. Som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

- Truckkörning
- Orderplock
- Packning av varor

Detta söker vi:

Krav:
- Du har truckkort A1-4 samt B1-4.
- Du är student på minst 50 %.
- Kan arbeta hela perioden i sommar.
- Truckerfarenhet.


Meriterande:
- Truckkort B5-B6.
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- Arbetat i systemet Astro.


Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta tjänsten så fått vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!


Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Sökord: truckförare, heltid, malmö, sommarjobb, lager

Sökord: truckförare, heltid, malmö, sommarjobb, lager
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com