Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Systemutvecklare inom FileMaker Pro och PHP till företag i centrala Malmö

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren utvecklare som letar efter nästa steg i din karriär? Har du god erfarenhet av FileMaker Pro och PHP? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund som har kontor i centrala Malmö letar just nu efter en medarbetare till sitt IT-team. Det är ett mindre team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med systemutveckling och underhåll av deras befintliga system. Du kommer arbeta i FileMaker Pro, SQL, PHP och JavaScript, och erfarenhet av dessa är ett krav för att lyckas i tjänsten.

Detta är en heltidstjänst förlagd till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag. Du kommer utgå från företagets kontor i Malmö men har möjlighet att arbeta på distans.

Detta söker vi:

- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med utveckling och underhåll av system. Vi ställer inga krav på utbildning utan erfarenhet kan kompensera detta.
- Du har mycket god erfarenhet av att arbeta med Filemaker Pro, SQL, PHP, JavaScript
- Kunskaper i Docker är meriterande
- Du är flytande i tal och skrift i engelska.

Som person är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig samt omprioritera dina arbetsuppgifter om behov uppstår. Vi ser att du är en person som kan hitta lösningar utanför boxen och har en god problemlösningsförmåga. Eftersom du kommer arbeta i ett mindre team är din kommunikationsförmåga av största vikt då ni arbetar tätt tillsammans dagligen.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Filemaker, Systemutvecklare, Malmö, Utvecklare

Sökord: Filemaker, Systemutvecklare, Malmö, Utvecklare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com