Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande truckförare/orderplockare sökes till sommarjobb!

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en student med truckkort som söker sommarjobb? Vill du arbeta med truckkörning/orderplock? Då har vi tjänsten för dig

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av både truckkörning men även godsmottagning samt administrativt arbete. Du kommer även plocka olika artiklar på ett höglager. Vi söker dig som är intresserad av ett extraarbete vid sidan av dina studier och som har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan under terminerna. Under sommaren ska du kunna arbeta upp mot heltid. Upplärningen kommer att vara under 5 dagar och då är det under tiderna 08:00 - 16:45. Vi söker någon som studerar i minst 1,5 år framåt.

Arbetsuppgifter:
- Truckkörning
- Orderplock
- Packning av varor
- Registrera ankommande gods

Under sommaren kommer behovet vara upp mot heltid där du arbetar både dagtid samt kvällstid.
På dagtid är arbetstiderna 08.00-16.45 måndag-fredag.
Kvällstiderna är 13:30-20:30 alternativt 16:00-20:30 måndag-fredag.

Under tiden du studerar arbetar du utifrån din tillgänglighet. Du väljer själv vilka dagar du vill lägga dig tillgänglig på, du lägger in detta på onsdagen inför kommande vecka. Bokningarna kommer sedan med kort varsel så det är viktigt att du är flexibel och att det fungerar med din livsstil.

Vi jobbar löpande med urval och vi kommer tillsätta tjänsten när vi har hittat rätt kandidat. Tjänsten kommer tillsättas omgående så sök redan idag! l. Tjänsten startar omgående med introduktion.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggrannhet, ett eget driv, samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Krav för tjänsten är truckkort A+B samt B-körkort.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Sökord: truckkort, malmö, sommarjobb, truckförare, lagermedarbetre

Sökord: truckkort, malmö, sommarjobb, truckförare, lagermedarbetre
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com