Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande truckförare/orderplockare sökes till extrajobb!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en aktiv student med truckkort som söker ett jobb vid sidan av dina studier? Vill du arbeta med truckkörning/orderplock? Då har vi tjänsten för dig

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning där du kommer arbeta med plock av olika artiklar på ett höglager. Det är ett högt tempo och full fart så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö. Vi söker dig som är intresserad av ett extraarbete vid sidan av dina studier och som har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan under terminerna. Under sommaren ska du kunna arbeta upp mot heltid. Upplärningen kommer att vara under 5 dagar och då är det under tiderna 08:00 - 16:45. Vi söker någon som studerar i minst 1,5 år framåt.

Arbetsuppgifter:
- Truckkörning
- Orderplock
- Packning av varor

Behovet är främst 13:30-20:30 alternativt 16:00- 20:30 måndag till fredag under terminerna. Du väljer själv vilka dagar du vill lägga dig tillgänglig på, du lägger in detta på onsdagen inför kommande vecka. Bokningarna kommer sedan med kort varsel så det är viktigt att du är flexibel och att det fungerar med din livsstil.

Vi jobbar löpande med urval och vi kommer tillsätta tjänsten när vi har hittat rätt kandidat. Tjänsten kommer tillsättas omgående så sök redan idag! lagermedarbetare/truckförare till vår kund i Malmö. Tjänsten startar omgående.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst är ett krav att du har truckkort A1-A4 och B1-B4. Det är meriterande med truckerfarenhet, om du har kört höglyftande plocktruck (B4) är det fördelaktigt då det främst är denna truck du kommer använda dig av.

B - körkort är ett krav.

Du behöver även vara studerande på minst 50% i ett år framåt.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag som ligger ute i Östra Hamnen i Malmö.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag!

Sökord: truckförare, extrajobb, orderplock, malmö, student

Sökord: truckförare, extrajobb, orderplock, malmö, student
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com