Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobba som kundtjänstmedarbetare på Bredband2!

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Letar du efter ett sommarjobb inom kundtjänst och vill ta del av en rolig och dynamisk arbetsplats? Är du driven, engagerad och trivs med ett serviceinriktat arbete? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med ett så starkt varumärke som Bredband2. Vi söker nya engagerade medarbetare som vill sommarjobba på företagets kundtjänst och ta del av organisationens gemenskap och sammanhållning! Tjänsten påbörjas den 10 juni med en introduktion där du sedan kommer arbeta heltid juni, juli och augusti. Arbetstiderna är 09:00-18:00, där även helgarbete förekommer.

De främsta arbetsuppgifter kommer vara att ta emot inkommande telefonsamtal från privatkunder samt hantera frågor via mejl och chatt. Din viktigaste arbetsuppgift kommer vara att ge kunderna bästa möjliga service samt hjälpa de utifrån deras behov. Du kommer även arbeta med teknisk support, felsökning samt diverse administrativa arbetsuppgifter kopplade till telefonsamtalen.

I rollen som kundtjänstmedarbetare får du möjligheten att utveckla din tekniska kompetens som din förmåga att ta dig an kunder. Med tiden kommer du att ta del av fler utbildningar inom allt från portaler, chatt, IP-telefoni och fakturahantering. I ditt dagliga arbete får du nära coaching och stöttning av din närmsta teamchef där både arbetet och trivseln diskuteras. God arbetsmiljö och utveckling är högt prioriterat och egna idéer och initiativ är varmt välkomna för att förbättra arbetssättet.

I denna roll kommer du vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos Bredband2. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag mellan 09 - 18, samt helgarbete en gång i månaden. Det är en heltidstjänst mellan juni - augusti 2023. Vår kund har sitt kontor i centrala Malmö och där kommer du arbeta i en händelserik atmosfär med stort fokus på kvalité, arbetsglädje och teamkänsla.

Detta söker vi:

- Dig som gillar kundkontakt och att ge support
- Dig som är driven, engagerad och målmedveten
- Dig som letar efter en tjänst på heltid i sommar och vill utvecklas i arbetslivet
- Dig som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av teknisk support eller kundtjänst

Låter detta som något för dig? Ta då chansen och sök idag!

Sökord: Bredband2, Sommarjobb, Kundtjänst, Malmö

Sökord: Bredband2, Sommarjobb, Kundtjänst, Malmö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com