Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Rekryteringskonsult till bolag i Skåne

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven och engagerad individ som brinner för att matcha rätt person med rätt jobb, vill du vara en del av ett framgångsrikt team, så är detta möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Vi har nu chansen att rekrytera till ett framstående företag beläget i Skåne, dedikerade till att leverera högkvalitativa rekryteringstjänster till specifika kunder. Företaget strävar efter att skapa långsiktiga relationer med deras kunder och kandidater genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och exceptionell service. Som rekryteringskonsult kommer du att vara ansvarig för att hantera hela rekryteringsprocessen, från att identifiera och attrahera kvalificerade kandidater till att matcha dem med lämpliga roller hos deras klienter. Du kommer att arbeta nära företagets kunder för att förstå deras behov och säkerställa en smidig och effektiv rekryteringsprocess.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Proaktivt söka och identifiera potentiella kandidater genom olika kanaler, inklusive sociala medier, nätverk och rekryteringsdatabaser
- Skapa och publicera attraktiva jobbannonser för att locka lämpliga kandidater
- Genomföra intervjuer och bedöma kandidaters kompetenser och erfarenheter
- Koordinera och genomföra referenstagningar och bakgrundskontroller
- Utveckla och underhålla starka relationer med både kunder och kandidater
- Bidra till att utveckla och förbättra rekryteringsprocessen
- Jobba med rekrytering i search forum på internationell nivå

Detta söker vi:

Du bör behärska svenska & engelska språket flytande i tal och skrift då skriftlig dokumentation är en del av det dagliga arbetet. Du är färdigutbildad rekryterare eller motsvarande med 0 - 4 års erfarenhet inom rekryteringsbranschen. Din roll som rekryteringskonsult kommer att täcka search sektionen, du kan därför arbeta självständigt med arbetet som det innefattar. Det kan även förekomma resor i ditt arbete så flexibilitet är avgörande. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter.

Vi söker dig som trivs i en roll där search, kommersiell förståelse och administration är givna inslag, samtidigt som du tycker om att arbeta i team, är du en passionerad, pålitlig, noggrann och driven rekryteringskonsult. Det är viktigt att du är flexibel, prestigelös och kan planera ditt arbete och din arbetsdag rätt.

Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Behandling av ansökningar sker löpande och hanteras av StudentConsulting.

Sökord: Rekryterare, Rekrytering, Search, Konsult, Rekryteringskonsult

Sökord: Rekryterare, Rekrytering, Search, Konsult, Rekryteringskonsult
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com