Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Driven Account Manager till framgångsrikt företag inom fitness och träning!

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med att driva försäljningen framåt i ett växande bolag med ett starkt varumärke? Trivs du med att bygga relationer och skapa affärsmöjligheter, samt har ett intresse för träning? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund inom fitness-och träningsbranschen söker efter en kommersiell och resultatinriktad Account Manager till deras team. Som Account Manager kommer du ha en nyckelroll för nykundsbearbetning såväl som att stärka relationerna med befintliga kunder i södra Sverige.

Företaget är distributör av fitness- och träningsprodukter, och du kommer att representera företagets produkter och tjänster direkt hos kunderna, där du genom din expertis och personliga engagemang bygger förtroende och säkerställer att du möter deras behov. Med stort eget ansvar och frihet i din roll kommer du möjlighet att påverka din individuella framgång och bidra till företagets tillväxt! Förutom fysiska kundbesök, innebär rollen även administrativt arbete i CRM-system och affärssystem. Du kommer även jobba med och hantera upphandlingar och avtal.

Detta är en heltidsroll och du kommer ha din bas på bolagets kontor i centrala Malmö, men majoriteten av arbetet kommer ske ute hos kunderna, vilka är professionella kunder och återförsäljare inom fitness-och träningsbranschen. Det kommer att förekomma resor i jobbet, främst i södra Sverige, men även till andra orter i landet. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för processen, men du blir anställd av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Har dokumenterad erfarenhet som framgångsrik säljare.
- Har ett gediget intresse för träning och är tävlingsinriktad.
- Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och CRM.
- Talar flytande svenska och engelska.
- Innehar B-körkort.

Som person ska du vara ambitiös, flexibel och målmedveten. Du kommer arbeta med mycket frihet under ansvar, och du behöver därför vara självgående och handlingskraftig. Som anställd kommer du ha stora möjligheter till att avancera och dagligen få arbeta i en spännande och rolig bransch.

Är du redo att ta steget in i en givande roll med en framgångsrik omgivning? Tveka inte att ansöka idag! Vi hanterar urval och intervjuar löpande.

Sökord: Account Manager, Säljare, Utesäljare, Fitness, Relation

Sökord: Account Manager, Säljare, Utesäljare, Fitness, Relation
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com