Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufförer sökes till företag i Malmö för ett långsiktigt behov!

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du C-kort och vill ha en långvarig anställning på ett välkänt företag? Är du dessutom självgående, noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en C-chaufför till vår kund som är ett av Europas ledande återvinningsföretag.

I tjänsten kommer du samla in för kundens räkning material för återvinning runt om i Malmö. Detta arbetet utför du tillsammans med en sammansvetsad arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Materialet som insamlas är bland annat glas, metall, plast, tidning och kartong. Det är korta sträckor mellan stoppen och det kan vara upp mot 150 stopp per dag.
Du är mycket utanför sopbilen och arbetar, därav bör du trivas med ett fysiskt arbete. För att utföra arbetsuppgifterna behöver du ha tidigare erfarenhet av att köra baklastare.. Vidare, använder du inte en GPS i arbetet utan du får en lista med de olika ställena, med anledning till detta är det fördelaktigt om du har lite kännedom om Malmö sedan innan.

Arbetstiderna är dagtid 05:30-16.15. Du arbetar 10h-pass och har en arbetsvecka på enbart 4 dagar. För att ge dig rätt förutsättningar för tjänsten startar din anställning med en introduktion.

Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande och stresstålighet. Tjänsten förväntas att tillsättas så fort vi träffar rätt kandidat.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och bli uthyrd till vår kund.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Detta söker vi:

Vi söker dig med:

- C-körkort
- Giltig YKB
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period
- Goda språkkunskaper, kunna utrycka dig väl i svenska i båda tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: lastbilschaufför, malmö, chaufför, heltid, malmö

Sökord: lastbilschaufför, malmö, chaufför, heltid, malmö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com