Hoppa till innehåll
Smart Telecom Sverige AB logotyp

Account Manager / Säljare - B2B

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Paul Persson
Email
Telefon
Är du en målinriktad säljare som är redo för att ta nästa steg i din karriär och utveckling? Vill du snabbt tjäna pengar och bli en nyckelperson som är vårt ansikte utåt? Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga försäljningsteam!

Vad innebär din roll?
Du kommer proaktivt att bearbeta företagsmarknaden med Telia och Tre företags tjänster och erbjudanden. Detta sker både på distans och ute hos kunder genom bokade möten. Du bygger själv upp din kundbas från prospekt, genomförande till uppföljning.

Vem är du?
Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av försäljning B2B, men ser detta ej som ett krav då vi lägger stor vikt på rätt personlighet, attityd och ambitionsnivå.

Att vilja utvecklas enskilt och tillsammans med oss, samt att dela med sig av erfarenheter inom teamet är en självklarhet för dig. Du är ansvarstagande och älskar kundkontakten. Du har alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kollegor och kunder.

Vad erbjuder vi?
  • On-Boarding, utbildning i produkter och tjänster.
  • Coachande ledarskap med härliga och fantastiska kollegor där vi har det kul tillsammans men med frihet under ansvar.
  • Fast lön + generösa provisioner och bonussystem
  • Säljresor, tävlingar och kick-offer
Vi värnar om våra medarbetare samt önskar att de stannar långsiktigt, därav vi erbjuder allt som behövs för att komma igång med en bra start på karriären.

Ansökan
Vi gör urval löpande så ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöks datumet i annonsen, skicka in en presentation av dig med CV och personligt brev, vi ser fram emot din ansökan!
Varmt välkommen!
Smart Telecom Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smart Telecom startades 2019. Efter många år i branschen insåg vi vikten av långsiktiga kundrelationer och bra service. Att alltid leverera lösningar som uppfyller våra kunders behov, samt att finnas till hands för våra kunder med proffsig och snabb hjälp och konsultation är inte bara ett kundlöfte, det är vårt existensberättigande.

Med placering i centrala Malmö levererar vi smarta och behovsanpassade kommunikationslösningar för alla företag. Hög kompetens och att alltid ha våra kunders bästa i fokus ser vi som en självklarhet.