Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Torups friluftsgård söker vikarier

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Drivs du av att ge god service? Trivs du med att arbeta i kaféverksamhet? Har du ett stort intresse för friskvård och friluftsliv? Se hit! Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomibiträde på Torups rekreationsområde. Tjänsterna som avses är två stycken vikariat, ett föräldravikariat och ett vikariat för en studieledighet.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomibiträde på Torup är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta i kaféet och i receptionen. I vårt kafé ingår försäljning, påfyllning och beställningar. I receptionen säljer du träningskort, hanterar bokningar och informerar kunderna om rekreationsområdet och dess verksamheter. Förutom att arbeta i receptionen och kaféet kommer du att hålla i olika friskvårdsaktiviteter för rekreationsområdets besökare. Vi sätter också stort värde på att våra anläggningar är rena och fräscha, därför kommer en stor del av din arbetstid även att ägnas åt lokalvård samt skötsel av Torups utomhusmiljö.

Du kommer att ha din grundplacering på Torup men vid behov kan det vara så att du får arbeta på våra andra rekreationsanläggningar, Bulltofta motionscenter och Öresund funkis. Även här är fokus att ge god service till besökare, bemanna kafé samt hålla lokalerna rena och fräscha.

Arbetstiden är schemalagd vilket innefattar dag, kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Arbetat i kaféverksamhet och hanterat livsmedel
  • En gymnasieexamen eller annan utbildning som kan bedömas som likvärdig
  • B-körkort för manuellt växlad bil
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • En grundläggande förmåga att jobba med en dator.

Det är meriterande om du har:

  • En eftergymnasial utbildning inom service eller friskvård
  • Arbetat i servicebranschen och haft ett arbete där kundkontakt har ingått
  • Arbetat med naturaktiviteter som skogsbad och skogsguidning  
  • Arbetat med lokalvård

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som har lätt att ta kontakt med våra besökare och kan bemöta dessa på ett respektfullt sätt. Du behöver också vara flexibel, kunna skifta fokus och ha förmåga att planera samt genomföra olika typer av aktiviteter och arrangemang. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god kollega ser du som en självklarhet!

Om arbetsplatsen

Torup friluftsgård, Bulltofta motionscenter och Öresunds funkis utgör tillsammans med flertalet badanläggningar förvaltningens bad och rekreationsenhet. På Torups friluftsgård finns bland annat gym, kafé och bastu som drivs av medarbetarna. Här arbetar man även med att underhålla de motionsspår, promenadstigar och ridslingor som finns på rekreationsområdet.

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Heltid 
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Med stöd i lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning. Detta då arbetet innebär kontakt med barn och unga. Länk till utdraget för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren